Nu med 1.500 siddepladser

Frijsenborg Slotskoncert bliver en todages, siddende affære i år

Artiklens øverste billede
Forestil dig publikum siddende. Så er det nogenlunde sådan, næste års Frijsenborg Slotskoncert ser ud. Pressefoto

Hammel Come2Live inviterer til slotskoncert i parken ved Frijsenborg Slot 14.-15. august. Dørene til slotsparken åbner klokken 14.30, og knap en time efter går den første artist på scenen. På programmet er Sanne Salomonsen, Tim Christensen, Carl Emil Petersen, Patrick Dorgan, Aura Dione, Sko/Torp, Fenja og AMEA. Derudover er The X Orchestra med til at sætte de musikalske rammer for anden halvdel af koncerterne.

Der er mulighed for at købe drikkevarer og mad.

Det kunne jo umiddelbart lyde som den sædvanlige fest i slotsparken, men der er alligevel en ret væsentlig ændring i år.

For at imødekomme en sommer, der med stor sandsynlighed stadig er præget af Corona, har Come2Live nemlig valgt at nedskalere antallet af publikummer til 1.500. Pladserne inddeles desuden i tre zoner med fem sektioner i hver. Hver sektion indeholder 100 unummererede siddepladser, og publikum køber altså billet til den sektion, de ønsker at sidde i.

"Det vigtigste for os er, at publikum føler sig trygge ved at komme til vores koncerter. Derfor har vi udviklet et koncept, som vi tror og håber på, at vi kan få lov til at gennemføre hen over sommeren,” siger Kristian Gislason, direktør hos futurelive, der står bag Come2Live.

Også søndagsprogram

Som noget nyt byder Come2Live nu også søndagen velkommen i slotsparken. Her kan gæster Mads og A-holdet scenen med dilemmaer, som publikum selv har stillet.

Desuden kommer Annika Aakjær og endelig de to P4-værter Milling & Molbech, der sammen med Jan Glæsels 15-personers orkester tager gæsterne med bagom bandet Earth Wind & Fire med deres funkshow, 'Let’s Groove'.

csj

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen