Drukner i kasser med varer

Sanne Norman glæder sig til, hun må åbne sin butik på mandag

Artiklens øverste billede
På mandag bliver der fejret både fødselsdag og genåbning hos Living by Norman, som Sanne Norman ejer.

åbning Sanne Norman, der er indehaver af Living by Norman i Højbjerg, er rigtig glad for regeringens udmelding om, at butikkerne må åbne 1. marts.

"Det er dejligt, at jeg må åbne min lille biks. Jeg havde ikke troet det - man tør jo nærmest ikke tro noget i disse tider. Men det er fedt. Nu skal jeg have fundet støvkosten frem og pudset vinduer, så der er klar til på mandag," siger Sanne Norman, der kan fejre genåbningen af detailhandlen med en to års fødselsdag, som butikken har søndag. Det betyder, at der vil være ekstra flag og fejring i butikken, når hun slår dørene op igen.

Hun opfordrer samtidig aarhusianerne til, at de ikke alle sammen stormer ud i butikkerne på mandag.

"Det er glædeligt, at vi må åbne, men jeg håber også, at kunderne vil fordele sig, så alle ikke står der på mandag," siger hun med smil i stemmen.

Kassevis med varer

Hendes butik er på cirka 70 kvadratmeter, og der er ikke meget lagerplads. Det betyder, at privatboligen er taget i brug til at opmagasinere alle de kasser, hun har fået med forårsvarer.

"Jeg satser på godt vejr, så jeg kan få nogle af vintervarerne ud på gaden, og jeg kommer til at køre tilbud, og sætter prisen helt i bund. Jeg kommer ikke til at tjene på det - tværtimod - men der skal være plads til alle de nye varer," siger hun.

Hun har ikke haft mulighed for at annullere sine ordrer på forårstøjet, så hun har haft bunkevis af nye varer, som hun løbende har transporteret i sin Fiat 500 fra sit hjem og til butikken.

"Der er godt fyldt op nu. Så sent som i dag (onsdag, red.) har jeg fået ti nye kasser, så der er masser af nye varer til kunderne," siger Sanne Norman, der også synes, at det bliver en anderledes fornemmelse at vende retur til butikken efter så mange ugers nedlukning.

Kører videre

For at holde gang i forretningen har hun under corona-nedlukningen solgt varer via Facebook og Instagram, ligesom hun er kørt ud til kunderne med varerne, hvis ikke de har følt sig trygge ved at komme og hente udenfor butikken.

"Jeg forestiller mig, at jeg fortsætter med det. Jeg har lavet videoer til Facebook og Instagram, og det kommer jeg nok til at drosle lidt ned for, da det bliver svært at finde tid til, men jeg fortsætter med at køre ud med varer, for det har fungeret rigtig godt, og jeg arbejder også stadigvæk på at få min hjemmeside op at køre, så man kan handle derfra," fortæller Sanne Norman, der har mistet omkring 50 procent af sin omsætning i løbet at de to måneders nedlukning, der har været.

"Jeg har mistet en "slat" penge på det - det er nok omkring 150.000 kroner i omsætning, men jeg håber, at folk er endnu mere købelystne, når nu vi må åbne igen," siger hun.

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.