Det vælter ind og ud med pakker hos Rønde Stof

Indehaver af Rønde Stof, Flemming Hansen, har haft nok at gøre med at udlevere pakker til folk under corona-nedlukningen

Artiklens øverste billede
Flemming Hansen har lige plads til sig selv i denne tid, hvor antallet af pakker boomer som aldrig før i hans pakkeshop i Rønde Stof. Mindst 500 pakker på en uge bliver leveret på Hovedgaden af GLS m.fl. til afhentning af lokale borgere, virksomheder mv. Foto: Lars Norman Thomsen

RØNDE Der er læs på hos Rønde Stof på Hovedgaden, hvor indehaver Flemming Hansen næsten forsvinder i det hav af store og små pakker, som hans pakkeshop er fyldt op med.

Pakkedistributører som primært GLS, men også Dao og Bring kigger mere end ofte forbi.

"500 pakker på en uge fra bare GLS plus det løse fra de øvrige pakkeleverandører har ikke været noget særsyn her under nedlukningen, hvor mange er henvist til at handle over nettet, fordi hovedparten af detailhandlen er lukket ned," siger Flemming Hansen.

En stor del af hans arbejdsdag går således med at finde plads til de mange pakker og ligeledes placere dem på en måde på gulvet, så de er nemme at få fat på, når der kommer en kunde og skal have sin pakke udleveret.

"Jeg keder mig ikke," smiler Flemming Hansen, der ikke har fortrudt, at han åbnede pakkeshoppen, da en flytning i 2017 fra mindre lokaler til den tidligere Sportigan forretning længere oppe på Hovedgaden gav plads til det.

Gang i webshoppen

Mens kunderne kan møde fysisk op for at hente deres pakker, er salget af ekstiler + sytilbehør henvist til udelukkende at foregå fra webshoppen hos Rønde Stof.

Corona-nedlukningen har betydet et mærkbart boost for webshoppen og ekstra travlhed.

"I webshoppen har vi i januar 2021 fordoblet omsætningen i forhold til samme måned for et år siden," fortæller Flemming Hansen.

"Vi sælger en del hobbyartikler, hvad det så end er. Det er som om, at folk har fundet 'tilbage' til tidligere tiders sysler med strik og syning som alternativ til net og streaming her under coronakrisen, men vi kunne allerede se en tydelig tendens forud for nedlukningen i marts 2020. Den er så bare blevet forstærket yderligere siden da."

Rønde Stof opstod for år tilbage, da Flemming Hansen og hans hustru oplevede, at det var svært at finde seje drengestoffer i god kvalitet til deres søn - siden har de udvidet med metervarer til både pigerne og voksne M/K.

Rønde Stof kan i dag præsentere et righoldigt sortiment af tekstiler, sytilbehør og snitmønstre.

"Der kommer selvfølgelig kunder i butikken, når jeg nu holder åbent for pakkeleverancer, som gerne vil købe garn eller et stykke stof. Her er jeg desværre så nødt til at melde hus forbi og henvise dem til vores webshop, indtil Danmark forhåbentlig snart åbner igen," siger Flemming Hansen.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen