LOF Midtjyllands nye skoleleder er fra Thorsø

Udviklingsorienteret Lone Husted tiltræder med stor erfaring

Artiklens øverste billede
Lone Husted tiltræder 1. marts stillingen som skoleleder hos LOF Midtjylland. Pressefoto

Navne Det er lykkes LOF Midtjylland at tiltrække en ny skoleleder, Lone Husted, der har stor faglig kapacitet. Hun tiltræder stillingen 1. marts.

Lone Husted, som er fra Torsø, har fra FOF Aarhus over 20 års erfaring med folkeoplysningsarbejdet samt indsatser med forberedende voksen- og ordblindeundervisning. Derudover har hun stor erfaring med virksomhedsforlagt undervisning, hvor kompetenceafklaring af medarbejderne sættes i spil indenfor forberedende voksen- og ordblindeundervisning. Dette kan hun folde ud i samarbejde med lokale virksomheder, store som små, og på grund af Covid-19 er det højaktuelt, idet virksomheder vælger at udnytte produktionsnedgang til efteruddannelse af medarbejdere, lyder det i en pressemeddelelse fra LOF Midtjylland.

Efter i godt fem år at have arbejdet som souschef hos FOF Aarhus har Lone Husted mod på og lyst til at sætte sig i chefstolen, og hun siger:

Inspireres af dialog

"Jeg er drevet at stor nysgerrighed og lyst til at bygge op og udvikle nye forretningsområder. Pionerperioden holder jeg meget af - så det at skabe og udvikle nye initiativer kan give endnu flere lyst til at deltage i folkeoplysningsaktiviteter," og Lone fortsætter:

"Jeg inspireres af dialogen med underviserne og kursister indenfor folkeoplysningen og tager gerne afsæt i de gode ideer."

Formanden Lars Møller for LOF Midtjylland ser frem til et spændende samarbejde med Lone Husted.

"LOF Midtjylland, der dækker kommunerne: Viborg, Silkeborg og Favrskov, havde før coronakrisen over 10.000 kursister årligt. Covid-19 har nu i en længere periode sat aktiviteterne i bero, men så snart forsamlingsforbuddet lempes, er vi klar til at åbne op for kendte aktiviteter og foredrag. Nye ideer og tiltag er på bedding, hvor vi med Lone Husted som inspirator og igangsætter vil arbejde visionært, kreativt og innovativt, så vi er klar til fremtidens udfordringer indenfor folkeoplysningen," fortæller han.

I disse coronatider har LOF Midtjylland udviklet nye onlinetilbud sammen med andre LOF-afdelinger og hovedkontoret. De mange tilbud kan ses på www.lof-midtjylland.dk.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.