Vild start på 2021

De gode takter fra 2020 ser ud til at fortsætte ind i 2021, lyder det fra lokal ejendomsmægler, som har oplevet en vild start på året

Artiklens øverste billede
Går man med tanker om at sælge sin bolig, vil man ifølge indehaver af Nybolig, Claus Jeppesen, stå i en gunstig situation lige nu, hvis man gør alvor sine planer. Pressefoto

Boligmarked Hvis 2020 var et vanvittigt år på boligmarkedet, tyder meget på, at 2021 meget vel også kan blive det. Sådan lyder det fra indehaver af Nybolig Jeppesen & Sørensen, Claus Jeppesen, som i sin forretning har oplevet markant aktivitet i januar måned. I årets første måned har Nybolig Jeppesen & Sørensen Ebeltoft solgt 160 procent flere boliger end januar 2020.

"Normalt plejer januar og vintermånederne generelt at være stille og rolige på boligmarkedet, men sådan er det ikke i år. Vi har rygende travlt, og kunderne har travlt med både at købe og sælge," siger Claus Jeppesen i en pressemeddelelse.

Stærke privatøkonomier

Han er ikke i tvivl om, at nedlukningen har haft stor effekt på incitamentet til at handle bolig i højere grad end tidligere.

"Vi har ikke kunnet rejse og handle, som vi plejer, og den hverdag præger os fortsat her i starten af 2021. Danskerne har stærke privatøkonomier, og med en nedlukning, som har været mere eller mindre intens i snart et år, kommer mange af os før eller siden til at tage vores boligsituation op til revision," siger Claus Jeppesen.

Går man med tanker om at sælge sin bolig, vil man ifølge Claus Jeppesen stå i en gunstig situation lige nu, hvis man gør alvor sine planer.

"Det er mange år siden, jeg har oplevet så stor en interesse for at købe bolig som lige nu, og det bør man selvfølgelig som potentiel boligsælger udnytte. Vi kan ikke med sikkerhed sige, hvordan 2021 kommer til at udvikle sig på boligmarkedet, men åbner samfundet, og får vi mulighed for at rejse, vil man nok komme til at se, at efterspørgslen vil falde en smule," siger Claus Jeppesen.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen