Rengøringsfirma i vækst åbner afdeling i Mørke

Maria og Peter Nielsens firma har nu ti ansatte

Artiklens øverste billede

Erhverv Ægteparret Maria og Peter Nielsen startede for to år siden deres rengøringsfirma 'VoresEgenRengøring' i Risskov. Planen var, at det bare skulle være de to, men to år senere er firmaet vokset sig stort og solidt med en bred kundekreds af både privat og erhverv samt byggepladser. Firmaet har nu ti ansatte og vækster stadig, trods covid-19.

Næste skridt i udviklingen for 'VoresEgenRengøring' er åbningen af en afdeling med placering i Mørke, så dét der 'bare' skulle være en lille virksomhed for ægteparret er blevet en vaskeægte succeshistorie, som alle der måtte gå med drømmen om at starte for sig selv, kan finde inspiration i.

"Vores historie er givende og kan være med til at give andre et heads-up i de her tider, hvor man kun hører om nedgang," fortæller parret, der har et gå-på-mod uden lige.

"Vi kastede os ud i en verden, hvor der er mange om buddet, og samtidig med at vi åbnede firmaet, blev vi gravide med en lille efternøler, som også krævede opmærksomhed. Vi har i forvejen tre skønne børn på 21,17 og 13 år, så vi har haft nok om ørerne," fortæller parret, der håber, at deres historie kan smitte med lys i Mørke.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen