Vinderprojekt udpeget: Opførelsen af ny skole og daginstitution i Hørning snart klar til start

C.C. Contractor skal stå for byggeriet af første etape af den nye skole og daginstitution ved Blegindvej i det østlige Hørning, der forventes klar i forsommeren 2023.

Artiklens øverste billede
Første etape af skolen skal rumme 0.-3. klasse - i alt ca. 450 børn

Ny skole C. C. Contractor er udpeget som vinder og bliver dermed totalentreprenør på byggeriet af første etape af den nye skole og daginstitution i Hørning. Byggeriet kommer til at rumme indskolingen, idrætsfaciliteter, daginstitution samt udearealer.

Skolebyggeriet får udover klasseværelser plads til administrationskontorer, mødelokaler, undervisningslokaler i forskellige størrelser og til forskellige formål. Der bliver faglokaler med tilhørende fællesarealer, samlingsarealer, grupperum. Indskolingen få plads til fire spor fra 0. - 3. klasse.

Det samlede antal kvm. for første etape bliver på ca. 6.000 netto kvm. Heraf udgør skolebyggeriet ca. 2.000 netto kvm. og daginstitutionen ca. 1.000 netto kvm resten er fællesareal, personale- og idrætsfaciliteter.

Dagtilbuddet opføres med plads til syv børnegrupper med børn i alderen 0-6 år, produktionskøkken og udendørsfaciliteter.

"Det er et spændende vinderprojekt, og jeg er sikker på, at den nye skole og daginstitution bliver et fantastisk løft til Hørning. Forslaget vakte begejstring og anerkendelse i bedømmelsesudvalget og var konkurrencens suverænt bedste samlede besvarelse. Vi får en skole og daginstitution, som tilsammen bliver fremragende fysisk organiseret, og som tilmed er meget interessant arkitektonisk," siger formand for Undervisnings- og Børneudvalget Trine Frengler, der også er formand for det bedømmelsesudvalg, der har vurderet de forskellige forslag til byggeriet.

Første etape af den nye skole og daginstitution ved Blegindvej i det østlige Hørning forventes at stå færdig i forsommeren 2023.

Skole og daginstitution kommer til at ligge side om side ved Blegindvej i det østlige Hørning. Når første etape af den nye skole står færdig, vil de yngste børn fra Bakkeskolen i det centrale Hørning og børnene fra daginstitutionen Rosenvænget indtage de nye bygninger.

Bedømmelsesudvalget bestod af både bygherrerådgivere, fagdommere indenfor bæredygtigt byggeri, arkitektur og indretning af skoler og dagtilbud, repræsentanter fra Bakkeskolen og daginstitutionen Rosenvænget, repræsentanter fra Skanderborg Kommune samt medlemmer af Byrådet.

bo

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.