Ny direktør farver Schjernings fremtid

Irene Katballe står fremover i spidsen for at udvikle den gamle farvevirksomhed

Artiklens øverste billede
Irene Katballe. Foto: PR

Ebeltoft Schjerning Farver, der ligger i Ebeltoft, har fra 1. februar fået ny direktør. Det er 56-årige Irene Katballe, som fremover skal stå i spidsen for at farvelægge virksomhedens fremtid.

Schjerning Farver har specialiseret sig i at udvikle miljøvenlige hobby- og skolefarver, og det er netop den virksomhedsprofil, som har tiltrukket interessen fra Irene Katballe.

"Det tiltrak mig at arbejde i en virksomhed, som skaber produkter til hverdagskreativitet. Det er helt almindelige mennesker, som køber vores produkter og bliver kreative gennem dem. Det synes jeg er helt fantastisk," fortæller Irene Katballe.

Kreativ fortid

Hun bor til daglig i Risskov og er også født og opvokset i Aarhus.

Tidligere i sin erhvervskarriere har Irene Katballe også arbejdet i den kreative branche, hvor hun blandt andet har været marketing director hos Lego og direktør for wholesale hos Top Toy.

Hos Schjerning Farver går hun ind i en virksomhed i fremdrift. Selv om tiltrædelsen som direktør stadig er ganske nylig, kan Irene Katballe notere sig, at virksomhedens produkter er meget efterspurgte. Særligt i en coronatid, som i højere grad end normalt har kaldt på aktiviteter, som kan udleves hjemme

.

"Tiden har kaldt på hobbyaktivitet, så der har været en stor stigning i salget. Vi har kunnet mærke, at folk er gået hjemme i coronatiden, så der har været en stærkt øget aktivitet. Vi har haft meget travlt, så vi er bestemt tilfredse," noterer Irene Katballe.

Farverig fremtid

Dermed er der også lagt op til interessant fremtid for virksomheden. Ifølge Irene Katballe har tiden under coronaen øget opmærksomheden hos Schjerning Farver for nye måder at samarbejde med folk i forskellige dele af verden.

Sammenlagt med Schjernings Farvers fokus på miljøvenlige produkter, vurderer den nye direktør, at der sagtens kan være en farverig fremtid forude.

"Verden er blevet lettere tilgængelig, og det giver os store muligheder for at udvikle os. Både i forhold til produktudvikling, men også i forhold til international markedsudvikling. Vi ser stor efterspørgsel fra de internationale markeder, og her betyder det rigtig meget, at vi har fokus på miljøet. Det er en af grundene til, at vi ofte bliver valgt over konkurrerende virksomheder, at vores produkter er miljøcertificerede," konstaterer Irene Katballe.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.