Hjerteforeningen Skanderborg i generationsskifte

På grund af Covid-19 holder Hjerteforeningen Skanderborg årets generalforsamling digitalt

Artiklens øverste billede
Hjerteforeningens Skanderborg afholder generalforsamling 10. marts kl. 17. Tilmelding sker via hjemmesiden lokal.hjerteforeningen.dk/skanderborg/

Nuværende formand i Hjerteforeningen Skanderborg, Jan Pedersen, ærgrer sig selvfølgelig over corona-situationen, men ser alligevel positivt på, at årets generel forsamling har taget en digital drejning. Det vigtigste er nemlig, at foreningen videreføres, så hjertepatienter og deres pårørende fortsat har adgang til lokale tilbud – også aktiviteter med fysisk fremmøde, når COVID-restriktionerne igen tillader det.

Efter mange års indsats for hjertesagen, træder Jan Pedersen og den øvrige bestyrelse i år tilbage og overlader deres poster til nye interesserede.

"Det har været fantastisk at være med, og vi er både stolte af de ting, vi har gennemført og taknemmelige for at have gjort en forskel for hjertesagen," siger den afgående formand i en pressemeddelelse. Han håber, at der sidder nogen i Skanderborg, Ry, Hørning, Galten og omegnsbyerne, som vil være med til at opbygge en ny bestyrelse og videreføre foreningen og de gode relationer, der allerede er opbygget til flere samarbejdspartnere.

"Man bliver taget godt imod, når man siger man kommer fra Hjerteforeningen," siger Jan Pedersen. Gennem årene har han og den øvrige bestyrelse også oplevet, at der ved møder og kurser i foreningen både er hjælp at hente og et godt fællesskab med andre frivillige fra resten af regionen. På den måde mærker man, at man er en del af et landsdækkende og vigtigt netværk.

Både unge og ældre

Coronaen sætter skub i digitaliseringen. Blandt andet fik Hjerteforeningen hurtigt et online motionsforløb på plads, så patienterne kunne træne med hjemme fra stuerne ligesom der har været tilbud om foredrag via internettet for foreningens medlemmer.

Hjerteforeningen Skanderborg har derfor stor tiltro til, at medlemmerne ikke lader sig afskrække af det digitale format.

Med invitationen til årets generalforsamling er der dog sørget for en grundig vejledning til, hvordan man logger på, som man modtager efter tilmelding. Desuden leverer hovedorganisationen teknisk support til dem, som måtte have udfordringer.

Hjerteforeningens Skanderborg afholder generalforsamling 10. marts kl. 17. Tilmelding sker via hjemmesiden lokal.hjerteforeningen.dk/skanderborg/

mj

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.