Erfaren journalist flytter til Lokalavisen Favrskov

49-årige Jeppe Rafn er ny journalist på Lokalavisen Favrskov

Artiklens øverste billede
49-årige Jeppe Rafn har skiftet Lokalavisen Aarhus ud med Lokalavisen Favrskov.

lokalavisen Min første arbejdsdag på Lokalavisen Favrskov er ikke gået helt som planlagt. Jeg havde slæbt min stationære arbejdstelefon, docking-station og computerskærm med fra min tidligere arbejdsplads hos søsteravisen Lokalavisen Aarhus, men havde glemt det væsentligste: Min computer.

Den første arbejdsdag på vores kontor i Hadsten blev derfor noget kortere end planlagt. Efter at have lavet et interview til en artikel var der ikke andet at gøre end at finde motorvejen igen sydpå til Stavtrup ved Aarhus for at skrive artiklen samt denne præsentation af mig selv.

Jeg er 49 år og bor i et rækkehus i Stavtrup sammen med min kæreste Anne, som er pædagog i en SFO. Vi har ingen børn, så jeg har en del fritid, som jeg faktisk i meget høj grad bruger i Favrskov Kommune. Nærmere betegnet på Hammel Golfbane, hvor jeg har været i alle de problemer, man kan komme ude på banen. Alligevel vender jeg trofast tilbage flere gange om ugen, og min vedholdenhed blev belønnet, da jeg for få år siden lavede min første og - hidtil - eneste hole in one på golfbanen i Hammel.

Jeg blev uddannet journalist i 2003 og har primært arbejdet som journalist og lokalredaktør på ugeaviser i Aarhus, Skanderborg, Vejle og Horsens. I Horsens var jeg med til at starte en helt ny avis, og i Aarhus har jeg i de senere år været onlineredaktør.

Nu ser jeg frem til mit nye arbejdsliv som journalist på Lokalavisen Favrskov, og jeg glæder mig til at lære kommunen og en masse nye mennesker at kende.

Der er plads til både den kærlige og kritiske historie i Lokalavisen, og hvis du har noget på hjerte eller en go' historie i ærmet, må du meget gerne kontakte mig på jeppe.rafn@lokalavisen.dk eller telefon 3038 2825.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen