Første boligprojekt på omtalt Vejlby-grund klar til udlejning

86 kvalitetslejligheder, der er opført på den store erhvervsgrund mellem Vikærsvej og Tranekærvej i Vejlby-Risskov, står klar til indflytning 1. juli

Artiklens øverste billede
Det er det Aarhus-baserede udlejningsselskab Go’Bolig, der står for udlejningen af boligerne på Vikærsvej. Projektet er udviklet af Raundahl & Moesby og tegnet af AART Architects. Foto: Raundahl & Moesby/Go’Bolig

Lejeboliger I Vejlby er der langt om længe gode nyhed. På den hærværksramte erhvervsgrund, der tidligere har huset techgiganten IBM’s kontorlokaler, har der de seneste mange måneder været fuld gang i byggeriet. Over de næste år omdannes de forladte erhvervsbygninger til boligområder, hvor både par, børnefamilier og studerende på de aarhusianske uddannelsesinstitutioner kan slå sig ned.

Flere bygherrer har planer om alt fra familieboliger til kollegie på den omdiskuterede grund, men først i mål kommer det landsdækkende udlejningsselskab Go’Bolig, der nu er klar til at vise et stort projekt med 86 lejeboliger frem.

Projektet består af seks bygninger med i alt 86 lejligheder. Lejlighedernes størrelser spænder fra 38-104 kvm, og boligerne henvender sig dermed til en bred målgruppe lige fra unge til par og børnefamilier.

Alle lejligheder på Vikærsvej har kvalitetskøkkener fra Invita, eget depotrum, indbygningsskabe, alt i hårde hvidevarer og adgang til grønne fællesområder. De fleste af boligerne har desuden altan. Med lejepriser startende fra 6.300 kr. pr. måned for en spritny lejlighed er der tale om et prisniveau, hvor de fleste kan være med.

I harmoni med lokalområdet

Lejlighederne er opført i røde murstensfacader med saddeltag. Projektet ligger tæt ved Gl. Vejlbys oprindelige villakvarterer og den gamle landsbykirke. Lys, luft og grønne fællesområder har fra start været en vigtig vision i projektet, da omdannelsen af Vejlby fra landsby til storbydel i 1960'erne og 1970’erne førte til mange tunge byggerier. Den forældede byudviklingsplan gør, at der i den grad trænger til byggerier, som passer bedre ind i den eksisterende bebyggelse.

Til sommer etableres der grønne fællesområder mellem de røde murstensbygninger. Ifølge Go'Boligs marketingschef Sarah Magnusson er der planlagt indflytning i boligerne 1. juli.

Mere på vej

De 86 lejligheder bliver dog ikke Go’Boligs sidste projekt på IBM-grunden. I løbet af året vil udlejningsselskabet opføre et lignende projekt nord for de nuværende boligbyggerier, hvor der lige nu ligger en parkeringskælder. Det næste projekt udføres i samme visuelle udtryk med røde facader ud mod Vikærsvej. De resterende 169 boliger får indflytning i starten af 2022.

På grund af de nuværende coronaretningslinjer afholdes åbent hus-arrangementer i små hold af maks. 5 personer. Det er også muligt at booke en enkeltfremvisning. Begge dele gøres gennem Go’Boligs hjemmeside.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.