Ny redaktør for denne avis

Ny ved styrpinden hos Lokalavisen Favrskov

Artiklens øverste billede
Grethe Bo Madsen er ny redaktør på Lokalavisen Favrskov. Foto: Christina S. Johansen

ny redaktør Kian Johansen har efter mere end 10 år som redaktør af Lokalavisen Favrskov takket ja til en ny, stor udfordring som digital journalist og souschef på Jyllands-Postens fem lokalaviser på Djursland.

Med lige dele ærefrygt og begejstring har jeg takket ja til opgaven som hans afløser i Favrskov. Ærefrygt, fordi det er en stor opgave at tage over efter en dygtig og vellidt redaktør. Og begejstring, fordi det er en spændende udfordring at prøve kræfter med en ny kommune og blive dus med nye læsere. Det ser jeg frem til.

Samtidig glæder jeg mig helt utroligt meget til at arbejde sammen med to kolleger, jeg har kendt i årevis, journalisterne Christina S. Johansen og Jeppe Rafn. Christina er den erfarne af os, når det handler om Favrskov, mens Jeppe er ny som mig.

Helt ny og grøn er jeg dog ikke. Mit engagement med lokalaviser går tilbage til starten af dette årtusinde, og siden slutningen af 2013 har jeg været redaktør af UgeBladet Skanderborg, hvor jeg også forsat er redaktør. Så et sort bælte i lokalaviser har jeg efterhånden gjort mig fortjent til.

Privat bor jeg i Lystrup med min mand og "IT-wizard", Thomas, vores fraflytningsklare unger, hund og kat og et mylder af myrer, vandsalamandre og tudser - en af de gratis glæder ved livet i en klimaudfordret forstad til Aarhus. Jeg er storforbruger af medier i alle afskygninger, dog især lydbøger, og podcasts.

Hvis du har ideer eller en kommentar til måden, vi på redaktionen griber de ugentlige aviser an på, så kontakt mig gerne på grethe@lokalavisen.dk eller telefon 2999 1342.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen