90 års fødselsdag i Grenaa

Artiklens øverste billede

NAVNE Mandag 15. marts fylder Knud Aage Sørensen, Posthaven 7 B, Grenaa, 90 år.

Han er født og opvokset på en gård lidt udenfor Tirstrup og her blev hans livsbane præget, idet han gennem det meste af livet har arbejdet indenfor landbruget. Efter landbrugsskolen og forskellige jobs i landbruget, købte han og hans hustru Else Sørensen, deres første gård i Dråby ved Ebeltoft. Det var et hårdt liv med ekstrajobs som mælkekusk og høst af tagrør på Dråby sø.

Efter nogle år flyttede den lille familie, nu med 2 børn, så til Kringelgården ved Pederstrup og her vendte lykken. Knud var altid med på det nyeste indenfor landbruget og havde et rigtig godt samarbejde med flere af byens landmænd. Familien blev udvidet til tre børn, hvilket i dag har resulteret i en større familie på i alt 23 stk. – inklusiv fem oldebørn som Knud sætter stor pris på.

Knuds arbejdsomhed resulterede desværre i en dårlig ryg, men atter kæmpede han sig videre og uddannede sig til svineinseminør. Dette erhverv havde han i slutningen af landmandslivet og i starten af bylivet. Han og hustruen Else byggede hus i Grenå i 1986 og har i en lang årrække boet på Humlevej. Knud og Else havde mange dejlige år sammen og spillede blandt andet petanque og bowling. I bowling blev de begge Grenaamestre - endda samme år. Sammen dansede de også seniordans i rigtig mange år.

Nu bor Knud alene i Posthaven - siden 2012, da Else gik bort - og han har gennem de seneste otte år været formand for andelsboligforeningen. Han holder sig stadig rørig med jævnlige gåture rundt i naturen – trods smerter i fødderne. Disse smerter ”forsvinder” heldigvis, når han kører tur i bilen, hvilket han så naturligvis elsker at gøre og altid har gjort. Han spiller stadig petanque og dart og nyder at være med til at synge. Knud er altid positiv og klar til nye oplevelser. Han elsker sin store familie og alle skulle naturligvis havde været med til at fejre den store dag, hvis coronaen ikke havde sat en stopper for det.

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.