Få Marina Aagaard hjem i stuen

Invitér en forsker på besøg online og bliv klog på alt fra det ydre rum over søvn til den grønne omstilling. 230 forskere, heraf godt 30 fra det østjyske, står klar med helt gratis foredrag om den nyeste viden. Det gælder også Marina Aagaard

Artiklens øverste billede
Marina Aagaard har en master i fitness og exercise fra SDU, hun er motionsekspert, forfatter og blogger. Og dertil holder hun foredrag om, hvad sund fitness er. Pressefoto

ugelbølle Hvorfor dyrker en million danskere en eller anden form for fitness? Hvad er sund fitness og hvad er usund? Er fitness også for næsten inaktive?

Disse spørgsmål bliver besvaret, når fitness- og sundhedsformidler Marina Aagaard fra Ugelbølle tilbyder et onlineforedrag om at bruge fitness som medicin.

Marina Aagaard har en master i fitness og exercise fra SDU, hun er motionsekspert, forfatter og blogger. Og dertil holder hun foredrag om, hvad sund fitness er, og om, hvordan fysisk aktivitet kan være både forebyggende og sundhedsfremmende.

Frit valg for foredrag

Forskere, der ligesom Marina Aagaard, brænder for at dele deres viden, står klar til at komme på besøg online i dit hjem, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted. I det østjyske tilbyder 35 forskere et foredrag.

Alle forskerbesøg foregår i lyset af corona online i år. Til gengæld er foredragene gratis. De kan bestilles gennem Bestil en Forsker-ordningen, som er en del af videnskabsfestivalen Forskningens Døgn.

Alle kan booke

Uddannelses- og Forskningsministeriet arrangerer festivalen, og i alt er der over 200 forskellige foredrag med forskere fra hele landet at vælge imellem. Eftersom forsker-besøgene i år kun foregår online, kan alle foredragsholdere bookes af alle - uanset bopæl.

"Jeg håber, at der er mange, der vil gøre brug af tilbuddet. Det seneste år har vist alle, hvor vigtig forskningen er. Forskere har i kapløb med tiden udviklet vacciner og behandlingsmetoder for at bekæmpe coronavirus. Hvor ville vi være i dag uden dem?"

"Bestil en Forsker-ordningen er særlig, fordi den bringer forskningen helt ud til danskerne og gør den endnu mere nærværende. Når det offentlige alene i 2021 investerer 24 milliarder kroner i forskning er det også vigtigt, at folk kan se relevansen uanset, hvem du er, og hvor du bor," siger uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen i en pressemeddelelse.

Du kan bestille en forsker til at holde foredrag for din virksomhed, skole, forening, institution og endda også privat i dit eget hjem.

De eneste betingelser er, at man kan stille med et lyttende publikum på mindst 20 personer, og at man har adgang til en online platform, som kan bruges. Med henvisning til gældende corona-restriktioner må publikum følge med virtuelt hver for sig eller i mindre grupper, inden for de gældende retningslinjer.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.