Ebeltofts butikker i stort fremstød i avisen

Alle genåbnede butikker i Ebeltoft viser sig frem i denne uges avis, takket være Kvickly i Ebeltoft, der giver noget tilbage

Artiklens øverste billede
Indehaver Mariann Schmidt fra Legekæden Ebeltoft. Foto: Kian Johansen

Ebeltoft En del Kvickly-forretninger landet over giver i denne tid penge til den etablerede detailhandel.

Det er en ide udtænkt af direktionen i COOP og i Ebeltofts Kvickly støtter direktør Jens Friis hundrede procent op om. En del af pengene bruges i denne uge til annoncer, så hvert nyåbnet medlem af Ebeltoft Handelsstandsforening kan vise sig frem i denne avis.

Det glæder mig, at vi kan hjælpe byens butikker i gang. Vi kan se kunderne i øjnene, for nu giver vi noget tilbage til nogle af dem, der har det svært.

Jens Friis, Direktør i Kvickly Ebeltoft

Og når Ebeltofts restauranter, hoteller, frisører og turistattraktionerne åbner op, så kommer næste bølge af gratis annoncer til dem også.

Kvickly: "Vi er afhængige af hinanden"

"Vi er afhængige af hinanden og vi skal hjælpe hinanden. Nu kan vi kan se kunderne og de andre butikker i øjnene igen. Vi har måske solgt nogle af de varer, som butikkerne i Ebeltoft lever af. Nu giver vi noget tilbage til dem, der har haft det svært under lukningen," lyder det fra Jens Friis.

Direktør i Kvickly Ebeltoft Jens Friis. "Det glæder mig, at vi kan hjælpe byens butikker i gang. Vi kan se kunderne i øjnene, for nu giver vi noget tilbage til nogle af dem, der har det svært.

Lokalt støtter Kvickly Ebeltoft med lidt over 100.000 kroner.

"Vi bruger ikke alle pengene på annoncering i Ebeltoft Folketidende. Resten skal bruges på en anderledes måde at støtte på. Men jeg kan endnu ikke fortælle hvad det bliver."

Gøre en forskel

"Det har været mig meget på sinde, at vi giver pengene der, hvor det giver den største forskel. Og vi vil give penge til dem, der bidrager til fællesskabet, derfor var det naturligt at vi støtter Ebeltoft Handelsstandsforenings medlemmer. Vi er alle afhængige af hinanden i byen, for eksempel når byens hoteller og restauranter er lukket, kan vi mærke det på byens omsætning. Det her skal vise, at vi står sammen."

God service skal i fokus

Også flere af byens butikker hilser støtten fra Kvickly velkommen.

Maiken Dam, butikschef fra Modehjørnet i Ebeltoft er helt med på Kvicklys ide.

Maiken Dam, butikschef fra Modehjørnet i Ebeltoft er helt med på Kvicklys ide. "Nu skal vi vise os frem og sætte fokus på forårets farver." Foto: Kian Johansen

"Det er et fint tiltag. Vi skal alle støtte op. I Modehjørnet vil vi vise vores varer frem og sætte fokus på forårets farver og at foråret er på vej."

"Det er vigtigt for byen, at vi viser vores sammenhold. Vi hænger sammen. Vi savner cafeerne og det liv de skaber. Vi har et godt fællesskab og et samarbejde. Det sætter Kvickly fokus på, på den her måde," mener indehaver Mariann Schmidt fra Legekæden Ebeltoft.

"Det er ikke en selvfølge, at Kvickly går ind og gør det her. Jeg syntes det er rigtig fint, at byens handel får lidt fokus. Vi andre får lidt PR. Min butik får jo også lidt fokus, takket være Kvickly. Nu mangler vi så at kunne byde velkommen til alle de lukkede fag igen, vi savner dem," mener Hanne Sloth, formand for Ebeltoft Handelsstandsforening.

Hanne Sloth, formand for Ebeltoft Handelsstandsforening, er ovenud begejstret for, at der nu kommer en økonomisk håndsrækning fra Kvickly til byens specialforretninger. Foto: Niels Poulsen

"Det er et fantastisk træk af Kvickly. Nu kan du åbne avisen og se alt det, som Ebeltofts nyåbnede handelsliv har at byde på. Jeg vil personligt sætte fokus på god service og og gode varer," mener Helle Nielsen, indehaver af Cherie i Ebeltoft.

"Det er et godt tiltag. Nu kan du åbne avisen og se alt det, som Ebeltofts handelsliv har at byde på. Jeg vil personligt sætte fokus på god service og og gode varer." Helle Nielsen, indehaver af Cherie i Ebeltoft. Foto: Kian Johansen

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.