Ebeltoft IF vil holde fast i månedlig kontingent

Coronaen slog bunden ud af nyt kontingent der betales månedsvis, alligevel fortsætter Ebeltoft IF med løsningen

Artiklens øverste billede
Ebeltoft IF Fodbold og formand Heine Skovbak Iversen har ikke de bedste erfaringer med Coronaens spor, der har givet fodbolden et tilbageslag i Ebeltoft.

Ebeltoft Ebeltoft IF Fodbold har for alvor mærket, at Coronaen har trukket aktive medlemmer ud af foreningen under nedlukningen af breddeidrætten, men ifølge formand Heine Skovbak Iversen så fortsætter man sidste års forsøg med at lave månedlig kontingentbetaling i stedet for den sædvanlige halvårlige betaling, som de fleste klubber benytter sig af.

"Allerede nu har vi fået en del medlemmer tilbage, især i de yngre årgange. Det sker efter, at der er åbnet op for 25 spillende på banerne samtidig," fortæller han.

Spillere vender langsomt tilbage til fodbolden

Han vurderer, at omkring 60 af de godt 280 medlemmer i både ungdomsafdelingen og seniorafdelingen under nedlukningen valgte ikke at betale den månedlige opkrævning.

Men håbet er også, at de langsomt vil vende tilbage i takt med at Coronaen slipper sit tag.

"Vi havde ikke forestillet os, at coronaen ville ramme os så hårdt. Og den ramte ekstra hårdt, da medlemmerne jo har kunnet lade være med at betale det månedlige kontingent. Godt 60 har undladt, men vi bider mærke i, at over 200 fortsat har støttet deres klub," siger Heine Skovbak Iversen, der forventer at den nye måde at opkræve kontingent på løbende vil fortsætte - også efter årets online generalforsamling her i foråret.

Lysanlæg koster ekstra

Coronaen har været ekstra dyr for fodboldklubben i Ebeltoft. For udover medlemsnedgangen, så trak politikerne i Syddjurs stikket til et lovet lysanlæg til anslået 300.000 kroner. Det skulle efter planen have været etableret i sommeren 2020. Men nu er de lovede midler trukket tilbage og for at komme i betragtning til fremtidige midler, skal alle foreninger lægge en egenbetaling på 25 procent.

"Så vi må ud at finde sponsorer og velgørere, der vil hjælpe os," lyder det tappert fra Heine Skovbak Iversen.

Og ikke nok med behovet for et nyt lysanlæg, så har udsigten til en kunstgræsbane også længere udsigter end før Coronaen.

"Ja, der er vi også sparket tilbage," erkender Heine Skovbak Iversen.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen