KV21: Socialdemokratiet klar med debutant fra Ådalen

Lars Breum, Skader, en af folkene bag Mødestedsprojektet 'Fra Vugge til Krukke', har meldt sig klar til kommunalvalget

Artiklens øverste billede
Lars Breum debuterer som kandidat hos Socialdemokratiet ved det kommende kommunalvalg, og han er indstillet på at samle stemmer nok blandt vælgerne i Ådalsområdet, som vil bringe ham over stregen til byrådet. Foto: Lars Norman Thomsen

KV21 "Jeg er klar på at gøre en indsats for Socialdemokratiet til kommunalvalget," siger Lars Breum, 60, som bor i Skader.

Han har taget imod en opfordring fra Socialdemokratiets borgmesterkandidat Michael Stegger Jensen til at lade sig opstille.

"Egentlig er det vores lokale folketingsmedlem Leif Lahn Jensen, der har opfordret mig til at stille op for Socialdemokratiet. Jeg hjalp ham ved det seneste folketingsvalg med en række praktiske ting," fortæller Lars Breum, der er førtidspensionist, men fortsat arbejder som buschauffør i ny og næ.

'Vugge til krukke'

Endvidere er han aktiv spejderleder i Ådalen, og så er han engageret i Mødestedsprojektet 'Fra Vugge til Krukke', hvor han er med i styregruppen.

I august 2017 blev Landsbyklyngen Liv i Ådalen optaget i kampagnen Landsbyklynger, og det er i det forum, at 'Fra Vugge til Krukke' er skabt.

Formålet med landsbyklyngen er, som navnet siger, at skabe liv i Ådalen for på den måde at sikre en positiv udvikling af området i fremtiden.

"Jeg brænder for de ting, jeg engagerer mig i, og det gælder også det kommende valg. Det er ikke for sjov, at jeg har sagt ja til at opstille, det er sørme for at blive valgt, og derfor skal jeg ud for at stemme dørklokker, når min opstilling er konfirmeret på det kommende opstillingsmøde."

Kender Jan Fischer

Han er tilflytter til Skader for 28 år siden.

"Derfor må jeg efterhånden høre til de indfødte. Egentlig er jeg opdraget til at stemme Venstre, fordi min forældre i sin tid drev en gård, men jeg føler mig mere hjemme hos Socialdemokratiet, hvor jeg kender Jan Fischer (nuværende byrådsmedlem, red.) ret godt, og ligesom ham pakker jeg ikke tingene ind, men kalder en spade for en spade," smiler Lars Breum, der allerede er engageret i Socialdemokratiets Fællesledelse i Syddjurs.

"Jeg er suppleant til bestyrelsen, men jeg deltager i møderne og har lov til at give mit besyv med."

Hvis Corona-situationen tillader det, afholder Socialdemokratiet opstillingsmøde i april.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen