Borgermøde: Er der liv uden for Ringgaden?

Nu skal der skabes større sammenhæng i Aarhus Kommune. Kommunens Oplandsudvalg inviterer til borgermøde om kommunikation i oplandet. Målet er at styrke kommunikationen i oplandsbyerne og skabe større sammenhæng mellem Aarhus by og oplandsbyerne

Artiklens øverste billede
Oplandsudvalget inviterer til digitalt borgermøde om kommunikation i og med oplandsbyerne.

Hvordan kommer de mindre byer i Aarhus Kommune mere i fokus, og hvordan finder man ud af, hvad der sker i ens eget lokalområde. Det er temaet for et digitalt borgermøde, hvor alle intreresserede inviteret til at deltage. Mødet streames live, og det er muligt at stille spørgsmål til oplandsudvalgets medlemmer, der både består af politikere og personer med særlig viden om oplandet.

"Aarhus Kommune er meget mere end det, der foregår inden for Ringgaden, men nogle gange glemmer vi helheden. Derfor er vi i Oplandsudvalget optaget af, hvordan vi kan styrke kommunikationen med oplandsbyerne og i oplandsbyerne. Jeg håber, at der er mange, der har lyst til at deltage i mødet og komme med input til os," siger formanden for Oplandsudvalget, Anette Poulsen, i en pressemeddelelse.

Hun forsikrer, at mødet byder på et spændende program, hvor alle bliver lidt klogere på udfordringerne i oplandsbyerne.

Nedsat af byråd

Oplandsudvalget er nedsat af byrådet og arbejder for at komme med anbefalinger til byrådet om, hvordan man kan styrke oplandet. Udvalget arbejder med forskellige temaer såsom infrastruktur, kultur- og fritidstilbud, fællesråd og altså kommunikation, der er temaet til det kommende møde den 15. marts. Mødet kan følges live enten via Facebook eller på oplandsudvalgets hjemmeside. Mødet begynder klokken 16.

"Der har aldrig været flere kommunikationskanaler, end der er i dag, men det har samtidig aldrig været mere vanskeligt at nå en målgruppe med et budskab. Måske skal vi se på helt ny måder at kommunikere mere samlet i oplandsbyerne. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at der er en sammenhæng mellem god kommunikation og engagement, og derfor er emnet så vigtigt," fastslår Anette Poulsen.

Flere end 6.000 borgere i oplandet har i efteråret svaret på et spørgeskema om det at bo i oplandet til Aarhus by. Resultaterne præsenteres på mødet, hvor der også bliver sat fokus på digital borgerinddragelse og et forsøg med at opstille digitale informationsskærme, som borgerne kan bruge til at informere hinanden. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål og komme med input til Oplandsudvalget medlemmer.

ksa

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.