Politirapporten: Unge kvinder røg joints i Rådhusparken

Her er et uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
Der blev røget ulovligt tobak i Rådhusparken.

Torsdag klokken 17.30 var en patrulje fra Østjyllands Politi forbi Rådhusparken i Aarhus i forbindelse med et af de faste Covid19-tilsyn. I den forbindelse blev betjentene opmærksomme på to kvinder, der sad på en bænk og røg joints.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Betjentene tog kontakt til kvinderne, der begge er 21 år, og sigtede dem for besiddelse af narkotika. Den ene af kvinderne havde desuden en mindre mængde hash til eget forbrug. Begge kvinder fik en bøde på 2.000 kroner.

Færdsel

Torsdag klokken 14.35 skete der et færdselsuheld på Hvidkildevej i Risskov. En 84-årig kvindelig bilist påkørte af ukendte årsager en halvmur, et vindue, en lygtepæl og et træ i forbindelse med et solouheld. Kvinden selv kom dog umiddelbart ikke til skadet ved uheldet.

Torsdag klokken 20.38 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Rosenvangs Allé i Viby.

Torsdag klokken 22.41 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, kørsel uden førerret, manglede brug af sikkerhedssele samt besiddelse og salg af narkotika, da han blev standset af en patrulje på Tamperdalsvej i Aarhus.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands Politikreds.

Det blev begået i Havkærparken i Tilst mandag 8. marts mellem klokken 15.30 og klokken 17.

ksa

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen