104 år og stadig fuld af liv

Artiklens øverste billede
Næstformand Frank Heede (t.v.), æresmedlem Christian Koudal og formand Erich H. Franzen efter udbringelsen af et 3-foldigt leve for den nu 104-årige Ebeltoft Marineforening.

Ebeltoft Søndag 28. februar fyldte Ebeltoft Marineforening 104 år.

Den høje alder blev rundet i fin stil og med passende ceremoniel, skriver Ebeltoft Marineforening i en pressemeddelelse.

Repræsentanter fra bestyrelsen samt æresmedlem og tidligere formand, Christian Koudal, udskiftede det nederste signalflag på foreningens flagspil foran Marinestuen på havnen i Ebeltoft.

Siden 100-års jubilæet i 2017 har der været hejst signalflag i flagspillet, udvisende foreningens alder. De to første år i det gamle flagspil, der stod i gården ved Marinestuen og siden 2019 i det nye flagspil foran bygningen, der blev indviet på Dannebrogs 800-års ”fødselsdag”, 15. juni 2019. Dette flagspil er i øvrigt udført udelukkende ved frivillig indsats fra en række af foreningens medlemmer under ledelse af æresmedlem og tidligere formand Christian Koudal. – Og nu blev 3-tallet altså udskiftet med et splinternyt 4-tal.

Højtideligheden, der var tilsmilet af det skønneste solskinsvejr, blev beseglet med en enkelt dram og et 3-foldigt leve for Ebeltoft Marineforening.

Ligesom alt andet har foreningen været lukket helt ned som følge af Covid-19 situationen, og rigtig mange medlemmer savner at mødes i Marinestuen til diverse arbejder, aktiviteter og hyggesnak.

Foreningen lover at være klar lige så snart, muligheden for genåbning er der. Man har flere aktiviteter ”på bedding”, først og fremmest generalforsamlingen, der normalt holdes den torsdag, der ligger stiftelsesdagen nærmest samt den traditionelle Fregatskydning.

SC

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.