Næstformand rykker en tak op i Djurslands Bank

Finanschef Ejner Søby efterfølger Peter Zacher Sørensen på formandsposten

Artiklens øverste billede
Lars Østergaard er blevet et kendt ansigt som coronaekspert det seneste år - nu er han blevet valgt ind i repræsentantskabet i Djurslands Bank.

GRENAA Finanschef Ejner Søby er valgt som formand for bestyrelsen i Djurslands Bank. Han efterfølger dermed advokat Peter Zacher Sørensen, som har været bankens formand de seneste fem år. Ny næstformand er ejendomsmægler Mikael Lykke Sørensen.

Ejner Søby, tidligere næstformand, skal altså fremover stå i spidsen for bestyrelsen i Djurslands Bank. Ejner Søby er finanschef hos Danish Crown og har været medlem af bankens bestyrelse siden 2009 og næstformand siden 2016.

Ved konstitueringen af bestyrelsen blev der også valgt en ny næstformand til bestyrelsen, og valget faldt på ejendomsmægler Mikael Lykke Sørensen, indehaver af Nybolig Jeppesen & Sørensen. Han har siden 2008 været medlem af bestyrelsen.

Til bankens tre bestyrelsesudvalg blev følgende valgt som formænd: Revisionsudvalget: Administrerende direktør, statsautoriseret revisor Klaus Skovsen, Risikoudvalget: Vice President Bente Østergaard Høg. I Nominerings- og aflønningsudvalget er det fastlagt i udvalgets kommisorie, at formanden for bestyrelsen også er formand for dette udvalg.

Som en del af årets generalforsamling blev der indstillet to nye medlemmer til bankens repræsentantskab. Den ene er læge og professor Lars Østergaard. Lars Østergaard er 57 år, bor i Risskov, men vokset op i Ryomgård og student fra Grenaa Gymnasium, og er ledende overlæge ved Aarhus Universitetshospital – og er af mange nok kendt som en af de førende og mest anvendte eksperter omkring COVID-19. Den anden er statsautoriseret revisor Klaus Skovsen, 48 år, bor i Silkeborg og administrerende direktør for Elkær Gruppen. Klaus Skovsen har allerede et indgående kendskab til banken, da har som tidligere revisor og partner hos EY var underskrivende revisor for banken i 2015-2017.

Klaus Skovsen blev til det efterfølgende repræsentantskabsmøde valgt ind i bestyrelsen som nyt bestyrelsesmedlem.

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.