Ung springrytter fra Hadsten er udtaget til national talentgruppe

Christian Kaae og hans ponyer Dunlewey Roller og Lagos 72 er springtalenter

Artiklens øverste billede
Christian Kaae har i 2020 opnået en række flotte resultater med sine springponyer, og det belønner Dansk Rideforbund nu med en udtagelse til en talentgruppe. Privatfoto

Ridesport Med økonomisk støtte fra foreningen SpringDanmark har Dansk Ride Forbund udviklet et talentprogram, der henvender sig til unge ryttere i alderen 12-18 år. Det skal sikre en styrket talentudvikling samt en rød tråd frem mod brutto- og landsholdsgrupperne.

I dette talentprogram er Christian Kaae, som går i ottende klasse på Hadsten Skole nu udtaget.

Optagelse i talentgruppen er sket efter en proces mellem DRF's elitechef, eliteafdeling og landstrænerteamet. Sammen har de vurderet de bedste ryttere i landet og har altså fundet at Christian Kaae hører til her.

Den unge, talentfulde knægt har hestene hjemme på Faurholdt, der ligger lige udenfor Hadsten. Den daglige træning sker med hjælp fra faderen, Rasmus Kaae, samt berider Jimmi T. Sørensen i Juelsminde.

I 2020 opnåede Christian en lang række flotte resultater blandt andet distriktsmester for hold, nummer 2 individuel i distriktsmesterskab og flere placeringer ved nationale stævner i Danmark.

Talentprogrammet fra Dansk Ride Forbund er opstået, fordi DRF har en målsætning om, at Danmark bliver blandt verdens bedste nationer i springning. DRF tror på, at et bredt samarbejde med ridesportens interessenter og en aktiv talent- og eliteudvikling er vejen frem for dette mål.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen