Feriehusudlejer uddeler støttekroner til gode oplevelser

Artiklens øverste billede
"Vi er en aktiv del af lokalsamfundet, og derfor vil vi gerne bakke op om de initiativer, der skaber værdi her," fortæller Hanne Bach fra Feriepartner i Djursland. Foto: PR

feriepartner Hos Feriepartner Danmark i Ebeltoft går man op i gode oplevelser for både turister og fastboende. Derfor uddeler Feriepartnerbureauet for tredje år i træk støttekroner til lokale ildsjæle, foreninger og personer, der står bag initiativer, som vil gøre Djursland et ekstra besøg værd, og som skaber værdi for både sommerhusejere, –lejere og alle andre, der bor i sommerlandet.

Hanne Bach fra Feriepartner i Djursland fortæller:

"Vi er en aktiv del af lokalsamfundet, og derfor vil vi gerne bakke op om de initiativer, der skaber værdi her. Vi bor og arbejder her alle sammen, og det er kun glædeligt at kunne give lidt igen til de lokale projekter i området. Det kan vi med Oplevelsespuljen, hvor vi nu for tredje år i træk støtter op om de mange gode initiativer med lidt ekstra midler - og det bliver vi ved med."

Oplevelsespuljen er stiftet af Feriepartner Danmark for at give lidt igen til de byer, som mange turister kommer til, når de lejer et sommerhus. På den måde får både gæsterne og dem, der bor fast i byen, glæde af støttekronerne. Samtidig er det også en måde at sige tak til de mange engagerede mennesker, der gør Danmarks ferieområder til noget særligt.

Som eksempler på tiltag, der kan opnå støtte, peger Hanne Bach på både events, begivenheder eller mere blivende faciliteter:

"Det kunne for eksempel være en åben sportsaktivitet, hvor turister også kan deltage, en lokal festival, beskrivelser af vandreruter eller en skovlegeplads. Det vigtigste for os er, at det er noget, der skaber værdi for både lokale og gæster og gør vores område til et endnu bedre sted at bo og holde ferie."

Hanne Bach fortæller desuden, at Feriepartner Ebeltoft tidligere har givet støtte til Gademusik under Ebeltoft Ebelfestival, Ebeltoft Kystkultur Festival og udgivelse af bogen 100 hemmelige oplevelser i Nationalpark Mols Bjerg og omegn.

I alt støtter Feriepartners 27 bureauer i Danmark projekter, der medvirker til at gøre landets lokalområder til gode steder at bo og holde ferie med over 1 mio. kr. i 2021. Sidste år fik hele 53 lokale projekter glæde af støttekronerne.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen