JKE flytter til Aarhus C

Artiklens øverste billede
Det er Chris Jakobsen, Thomas Knudsen og Jesper Christensen, som er forhandlerne bag butikken. Sammenlagt har de 30 års erfaring fra køkkenbranchen. Pressefoto

JKE åbner 31. marts dørene op til en helt ny køkkenbutik i Aarhus C. Håndværkerne er i fuld gang med at male, montere nye køkkener og sætte lys på den nye adresse på Søren Frichs Vej 13B i Aarhus C.

Det er Chris Jakobsen, Thomas Knudsen og Jesper Christensen, som er forhandlerne bag butikken. Sammenlagt har de 30 års erfaring fra køkkenbranchen.

"Vi glæder os rigtigt meget til at åbne en ny og anderledes køkkenbutik i Aarhus C, hvor vi viser køkkener, der skiller sig ud – og gerne i naturlige materialer," fortæller Chris Jakobsen, ifølge en pressemeddelelse.

Han harm sammen med sine kolleger drevet JKE butik i Tilst siden 2017. Postnummer 8381 Tilst bliver nu vekslet til 8000 Aarhus C.

"I de hvide køkkeners årti shoppede forbrugerne rundt for at se på mange forskellige køkkener, og så var det en fordel at ligge samme sted som alle de andre køkkenbutikker. I dag har forbrugerne for længst fundet ud af, at vores speciale er snedkerkøkkener i bæredygtige materialer. De ved, hvad de gerne vil have, før de kommer ind i butikken. Derfor er det meget vigtigere, at butikken ligger i byen frem for i en køkkenklynge."

Selv om den nye butik ligger i Aarhus C, så er der fine parkeringsmuligheder lige ved døren.

Naturlige materialer

I den nye køkkenbutik kan forbrugerne se alle de nye tendenser inden for indretning af køkken, bad, bryggers og garderobe. Eksempelvis et køkken i grønt linoleum, en alkove, som fungerer som hyggekrog tæt på køkkenet, et Nature køkken - hvor trælamellerne vender samme vej, som træerne vokser i naturen - og flere typer af håndlavede træskuffer og bordplader i blandt andet sten.

Den nye butik åbner med en nyhed. Den nye køkkenmodel Nordic Woodlands har sit helt eget udtryk og nordiske design. Det nye køkken er blevet til i et tæt samarbejde mellem JKE og arkitekt Lars Vejen fra arkitektfirmaet Njordrum i Aarhus. En fælles passion for træ, bæredygtighed og nordisk design har bragt parterne sammen om design af det nye køkken.

"Den vilde skov har givet inspiration til Woodlands. De fleste af os har gået masser af ture under corona og kender forskellen på en tur i en plantage og i en vild skov. I plantagen står træerne snorlige med samme afstand og er lige tykke. I den vilde skov vokser træerne naturligt, hvor der er plads og lys. Sådan er Woodlands designet," forklarer Thomas Knudsen i selvsamme pressemeddelelse.

Netop anderledes køkkener i naturlige materialer er der stor efterspørgsel på. Ikke mindst i en by som Aarhus.

mj

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.