Lions giver chokolade til ensomme ældre i Ry

Artiklens øverste billede
Overdragelse af påskelækkerierne til distriktschef Birte Andersen (i midten). Foto: Privat

lions club Mange af vore ældre medborgere er ensomme i denne tid med corona pandemien. Nu er det snart påske og mange isoleres sig mens man afventer vaccinationen, som man desværre ser udskudt igen og igen.

Lions Club i Ry har i samarbejde med Fællesskabets Hus og deres hjemmepleje doneret 190 æsker god chokolade, som hjemmeplejen vil tage med på hjemmebesøgene.

"Vi er meget glade for, at nogen af vore midler fra årets julebanko, kan videreformidles på denne måde," udtaler bestyrelsesmedlem Karl-Erik Jørgensen. Lions håber med dette beskedne bidrag og den gode tanke, at det kan være med til at skabe lys for enden af tunnelen.

Lions fik ved besøget i Fællesskabets Hus en god snak om hvordan og hvornår donationen med et flygel til 80.000 kr. kan indvies med korkoncert, samt hvornår Lions kan begynde at holde morgensangs-arrangementer med gratis kaffe og rundstykker. Lions vil også findes i bybilledet i forbindelse med byens 150 års jubilæum, da en vigtig del af Lions klubbens virke er, at den med sine medlemmer kan skal sociale samlinger.

sas

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen