Dansk Røde Kors genbrugsbutik i Hornslet er kommet flot over isen siden åbningen

Generalsekretær Anders Ladekarl, Dansk Røde Kors, havde mange roser til den nyåbnede genbrugsbutik på Sortevej 8, da han var forbi i sidste uge

Artiklens øverste billede
Anders Ladekarl, Generalsekretær i Dansk Røde Kors, klippede snoren - 'på bagkant' - til den nye genbrugsbutik på Sortevej 8 i Hornslet. Fotos: Lars Norman Thomsen

HORNSLET De har måttet vente længere end planlagt på grund af Covid-19, de engagerede frivillige i Dansk Rønde Kors' lokalafdeling i Hornslet-Rosenholm området , som står bag den nye genbrugsbutik på Sortevej 8.

Oprindeligt var det planen, at butikken skulle åbne onsdag 27. januar, men den plan røg i vasken, så åbningen først blev lørdag 6. marts med mundbind, sprit og hele bulesjasen.

"Siden åbningen har vi oplevet kæmpestor interesse for butikken, så vi kan fortsat godt bruge flere frivillige til at hjælpe til," siger formand Dorte Studsgaard Madsen.

En velassorteret butik med fin plads i lyse omgivelser er en lang række frivillges værk. Kunderne har taget godt imod den nye butik

I sidste uge kiggede Generalsekretær i Dansk Røde Kors, Anders Ladekarl, forbi og foretog den formelle åbning med snoreklip og en tur på den røde løber.

Ladekarl var imponeret over den butik, som han blev præsenteret for, og havde mange roser til initiativet og de mange frivillige, der støtter op om Dansk Røde Kors i lokalområdet.

Det er også en velassorteret og flot genbrugsbutik, som er åbnet på Sortevej, med masser af højkvalitets genbrugstøj for eksempel, som man skal være et skarn for ikke at ville gå i. Pengene går til et godt og humanitært formål.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen