Jyske Bank siger farvel til Grenaa

Fredag 16. april er sidste åbningsdag i afdelingen på Nytorv.

Artiklens øverste billede
Jyske Bank lukker afdelingen i Grenaa, men beholder lokaler til at holde kundemøder. Og pengeautomaten bevares også, men fem arbejdspladser forsvinder.

GRENAA Fredag 16. april bliver sidste åbningsdag i Jyske Banks afdeling i Grenaa. Lukningen er netop blevet meddelt kunderne, som har fået at vide, at "Jyske Bank i Grenaa flytter til Randers", for banker er som regel ikke vilde med at fortælle om lukninger, så meldingen lyder, at "Jyske Bank i Grenaa bliver slået sammen med Jyske Bank på Dytmærsken 9 i Randers, som bliver den nye fælles adresse."

Men kendsgerningen er, at Jyske Bank fra midten af april ikke længere har en afdeling i Grenaa.

Kommunikationsdirektør i Jyske Bank Erik Q. Hansen fortæller til avisen, at banken allerede sidste år meldte ud, at 20 afdelinger over hele landet ville blive lukket.

"Det sker som en del af en proces, fordi kunderne i dag ikke længere bruger en fysisk bankafdeling som tidligere. Udviklingen i form af flere og flere onlinemøder er blevet forstærket her under corona, så kundernes adfærdsmønster er ændret," siger Erik Q. Hansen.

"Men hvis kunderne har brug for rådgivning om større økonomiske beslutninger, så er rådgiverne klar til at komme til Grenaa, hvor der stadig kan holdes møder i lokalerne på Nytorv 5, for dem beholder vi. Der vil også fortsat være en pengeautomat i bygningen," siger afdelingsdirektør Ulla Vestergaard Madsen.

Hun fortæller, at onlinemøder passer fint i en travl hverdag, så kunderne ikke behøver at tænke på børnepasning og lignende, fordi de skal til et møde med en bankrådgiver.

"Vi kan mærke, at antallet af online-møder er stærkt stigende. Det er vores oplevelse, at kunderne sætter pris på den store fleksibilitet og tidsbesparelse, der er i at mødes online. Men der er selvfølgelig situationer, hvor fysiske møder stadig er aktuelle af den ene eller anden årsag. Ikke mindst når der er tale om større økonomiske beslutninger.Der stilles hele tiden nye krav om viden hos vore rådgivere, så derfor giver det mening at samle personalet i større enheder, hvor ekspertisen er til stede," siger Ulla Vestergaard Madsen.

I Grenaa-fdelingen har der indtil nu været ansat fire rådgivere og en trainee. Alle fem er blevet tilbudt fremover at arbejde i afdelingen i Randers. Men tre har sagt nej til tilbuddet, fordi de mener, at der skal bruges for meget tid på transport, mens to har valgt at fortsætte i Jyske Bank.

"Vi havde gerne beholdt dem alle fem, for der er blevet arbejdet godt i afdelingen i Grenaa, men udviklingen gør, at vi er nødt til at indrette os anderledes," siger Ulla Vestergaard Madsen.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.