Fisketur og strandrensning i Syddjurs Kommune

Artiklens øverste billede
Man kan også finde mere information om foreningen og dens aktiviteter på foreningen hjemmeside (www.rondefisker.dk) og Facebook gruppe (www.facebook.com/groups/rondefisker)

fiskeri Rønde og Omegns Sportsfiskerforening (ROS) har fået del i Syddjurs Kommunes akutpulje, der har til formål at støtte initiativer, der kan aktivere kommunens borgere under coronanedlukningen

ROS inviterer derfor alle borgere i Syddjurs Kommune med på fisketur og strandrensning. De bedste oplevelser, dokumenteret med en historie eller et billede, har chancer for at vinde fine præmier. Arrangementet strækker sig over to søndage i april, og første gang er 4. April, mens den efterfølgende tur er 25. april. Begge dage er fra kl. 08.00-15.00.

Deltagelse er gratis, og det eneste man skal gøre, er at tilmelde sig begivenheden på Rønde og Omegns Sportsfiskerforenings Facebookside, www.facebook.com/groups/rondefisker.

Selve dagen

Dagen bruges ved en af Syddjurs dejlige kyster. Om det er med en fiskestang i hånden, eller det bare er en gåtur langs vandet med en pose, så man kan samle affald, er op til en selv. Vil man deltage i konkurrencen, poster man senest kl.16:00 på dagen, en lille historie eller et billede på arrangementets Facebookside. En jury, bestående af Rønde og Omegns Sportsfiskerforenings bestyrelse, udvælger de bedste historier og/eller billeder og uddeler præmier.

De mange fine præmier er indkøbt hos nogle af de butikker i kommunen der har været nødsaget til at holde lukket under Covid-19 pandemien.

ROS opfordrer især børnefamilier til at pakke bilen og komme ud i naturen. Ofte får ungerne en sund og naturlig interesse for naturen, når de færdes i den.

Foreningen selv har i mange år selv arrangeret strandrensninger lang områdets kyster. Det er blevet en naturlig ting for lystfiskere i området at have en pose med i lommen, når man går langs kysten og fisker. ROS er medlem af Havmiljø-vogterne og har derfor masser af poser til affaldsindsamling. De kan afhentes på havnen.

mj

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.