Har svært ved at forene fuldtidsarbejde med byrådsarbejde

Socialdemokratiets Louise Lindskrog stopper i Aarhus Byråd

Artiklens øverste billede
Louise Lindskrog (S) har valgt at stoppe i Aarhus Byråd.

28-årige Louise Lindskrog, der siden 1. januar 2018 har været medlem af Aarhus Byråd for Socialdemokratiet, stopper i kommunalpolitik og opgiver dermed sit mandat i Aarhus Byråd.

Det oplyser Socialdemokratiet i Aarhus i en pressemeddelelse.

Louise Lindskrog overlader sit mandat og sin byrådspost som medlem af Økonomiudvalget til Socialdemokratiets førstesuppleant, Michael Krogh Hansen, der to gange tidligere i byrådsperioden har vikarieret for netop Louise Lindskrog.

” Da jeg snart er færdiguddannet og har vurderet, at det vil være svært for mig at forene et nyt fuldtidsarbejde med byrådsarbejdet, har jeg valgt at give pladsen videre til en partifælle, som genopstiller ved næste valg. Det har været en svær beslutning for mig at træffe. Jeg er Socialdemokrat helt ind til benet, så jeg vil fortsat være aktiv i vores parti og håber på at kunne bidrage til vores fælles politiske projekt på anden vis. Vi har et valg, der skal vindes til november, og jeg glæder mig til at hænge plakater op og dele roser ud, selvom jeg ikke selv kommer til at stå på kandidatlisten,” siger Louise Lindskrog i pressemeddelelsen og fortsætter:

”Jeg er utrolig taknemmelig for den tid, jeg har haft i byrådet. Det har været et stort privilegium at få lov til at bidrage til udviklingen af vores by. At andre mennesker har vist mig den tillid at stemme på mig, har betydet meget for mig. Det er et ansvar der forpligter, og jeg har knoklet alt, hvad jeg kunnet for at leve op til den tillid."

Louise Lindskrog meddelte allerede tilbage i oktober, at hun ikke ville genopstille ved valget i år. Hos Socialdemokratiet i Aarhus takker gruppeformand Anette Poulsen Louise Lindskrog for samarbejdet.

”Louise har udtrykt ønske om at opgive sit mandat og udtræde af byrådet, og det har vi naturligvis taget til efterretning. Louise har været med til at sætte sig præg på vigtige, socialdemokratiske dagsordener i Aarhus i sin tid i byrådet, og vi sender Louise stor tak for det gode samarbejde, ligesom vi ønsker hende held og lykke fremover. Samtidig betyder beslutning Louises beslutning, at vi atter kan byde velkommen til Michael Krogh Hansen i den socialdemokratiske byrådsgruppe, og både jeg og resten af gruppen ser frem til at genoptage samarbejde med Michael,” lyder det i pressemeddelelsen fra gruppeformanden.

jwh

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.