Ryanair åbner flyruter til to nye ferie-destinationer fra Aarhus Lufthavn

Ryanair åbner direkte ruter til Korfu og Zadar fra Aarhus Lufthavn

Artiklens øverste billede
Fra juli er det muligt at flyve direkte til græske Korfu og den kroatiske badeby Zadar fra Aarhus Lufthavn med flyselskabet Ryanair.

Som den eneste lufthavn i Jylland kan Aarhus Lufthavn fra juli måned tilbyude flyruter til den græske ø Korfu i Grækenland og den kroatiske badeby Zadar. Det er Ryanair, der i denne uge har bekræftet, at flyselskabet åbner ruter til de to feriedestinationer.

Det oplyser Aarhus Lufthavn i en pressemeddelelse.

”Det er to meget attraktive rejsemål, som jyderne nu får direkte adgang til fra Aarhus Lufthavn. Korfu er en af de mere eksotiske græske øer, der står højt på mange jyders ønskeliste, men det har været lidt besværligt at komme dertil. Zadar tapper direkte ind i den voksende opmærksomhed, som Kroatien har opnået blandt danskerne, så det er godt set af Ryanair at prioritere netop de ruter. Samtidig dækker de nye lavprisruter et hul i markedet, og det er et stærkt signal fra Ryanair om, at de satser på Aarhus Lufthavn fremover,” siger Nicolai Krøyer, som er administrerende direktør i Aarhus Lufthavn, i pressemeddelelsen.

Ryanair står bag de to nye ruter fra Aarhus Lufthavn.

Flyvningen til Korfu starter 2. juli med to ugentlige morgenafgange mandag og fredag fra Aarhus Lufthavn. Kursen sættes også mod Zadar 2. juli, som ligeledes er med to ugentlige afgange mandag og fredag – denne gang tidlige aftenafgange, fremgår det af pressemeddelelsen.

Ruterne flyves frem til 29. oktober.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen