DIS går den grønne vind-vej

Med baggrund i over 20 års erfaring fra vindindustrien har DIS Group stiftet selskabet CREADIS Wind Solutions, der skal tilbyde specialløsninger til vindindustrien

Artiklens øverste billede
DIS Group, som blandt andet ejer den internationale vidensvirksomhed DIS/CREADIS, har etableret selskabet CREADIS Wind Solutions, der udvikler og sælger specialløsninger til vindindustrien. Pressefoto

DIS Group, som blandt andet ejer den internationale vidensvirksomhed DIS/CREADIS, har etableret selskabet CREADIS Wind Solutions, der udvikler og sælger specialløsninger til vindindustrien.

Selskabet er baseret på over to årtiers erfaring med levering af tekniske løsninger, projekter og fagekspertise til vindindustrien, hvor CREADIS Wind Solutions kombinerer faglig rådgivning med solid teknisk knowhow til både offshore- og onshore-vindmøller.

CREADIS Wind Solutions har fra første dag en unik position på markedet i kraft af en stærk stab af brancheeksperter med bred erfaring og viden fra både det teknologiske landskab og hele værdikæden. Det betyder, at det nystiftede selskab er klar til at gå i gang med et helt nyt kapitel med fokus på komplet produktejerskab, reduktion af Levelized Cost of Energy (LCoE) og udvikling af en grønnere verden til glæde for de kommende generationer.

"Med stiftelsen af CREADIS Wind Solutions har vi etableret et selskab, der skal fokusere på et nyt kapitel i DIS Group, nemlig Product Ownership. Vores over 20 års erfaring i at levere løsninger til vindindustrien betyder, at vi har en enorm viden og omfattende praktisk erfaring. Kombineret med et stort netværk af kunder og leverandører udgør det et stærkt fundament for det nye selskab," siger Kenneth Schmidt, CEO i DIS/CREADIS.

Navigationsløsning

De løsninger, CREADIS Wind Solutions skal levere til vindindustrien, vil i høj grad have fokus på kvalitet, men også på konkurrencedygtigheden, og det første produkt, virksomheden lancerer, er Navigation Aid Solutions (NAS).

NAS er en end-to-end-systemintegrationsløsning til vindmølleejere og -operatører samt OEM’er, der udvikler både offshore- og onshore-vindmøller, hvor NAS fungerer som en oplyst markør, der hjælper fly og skibe med at få øje på og navigere uden om vindmøllerne, så kollisioner undgås.

"Med lanceringen af NAS tager vi det næste skridt frem mod at levere innovative løsninger til vores kunder overalt i verden – løsninger, der bidrager til at reducere Levelized Cost of Energy (LCoE) og betyder, at vi løfter ansvaret for at skabe et grønnere miljø for de kommende generationer," siger Niels Christian Lind-Frandsen, Head of NAS, som samtidig fortæller, at det nystiftede selskab allerede har fået de første ordrer på Navigation Aid Solutions.

mj

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.