Erfaren chef skal styrke Skanderborgs udvikling

Skanderborg Kommune har ansat Hanne Nissen Toksvig som chef for Udvikling, Kultur og Erhverv

Artiklens øverste billede
Hanne Nissen Tosvig tiltræder stillingen 1. maj. Foto: Viborg Kommune

Navne Det bliver en person med solid erfaring med ledelse, strategisk udvikling og tværgående samarbejde, som tiltræder den nyoprettede stilling som chef for Udvikling, Kultur og Erhverv i Skanderborg Kommune.

53-årige Hanne Nissen Toksvig kommer fra Viborg Kommune, hvor hun siden 2014 har været chef. Først for Personale og Organisation og fra 2018 for Landdistriktsudvikling.

Før det har hun været uddannelseschef på Aarhus Universitet i en årrække.

"Hanne Nissen Toksvig har en stærk profil i forhold til at udvikle Skanderborg Kommune. Hun har stor erfaring med at arbejde i politisk styrede organisationer og skabe resultater i samarbejde med erhvervsliv og civilsamfund. Derudover har hun nogle helt særlige kompetencer i forhold til at motivere, kommunikere og skabe teamwork. Med Hanne får vi endnu bedre muligheder for at geare Skanderborg Kommune til at blive klar til en fremtid, hvor vi bliver mere end 70.000 borgere, så vi glæder os meget til samarbejdet," siger kommunaldirektør Lars Clement i en pressemeddelelse.

Stærkt lokalt fællesskab

Hanne Nissen Toksvig er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet og har siden taget en suppleringsuddannelse i retorik og kommunikation.

Hun har en stærk interesse for civilsamfundet – en interesse, der blev vakt allerede i børneårene i Skanderborg, hvor hun blev aktiv i spejderbevægelsen.

"Skanderborg er en kommune, hvor man gør tingene i fællesskab, og det tiltrækker mig. Kommunen oplever stor vækst, og det er en stor og spændende opgave at skabe rammerne for en god udvikling i samspil med borgere, foreninger og erhvervsliv," siger Hanne Nissen Toksvig.

Den nye afdeling Udvikling, Kultur og Erhverv er et led i en større organisationsændring i Skanderborg Kommune kaldet 'Klar til fremtiden', som ikke mindst handler om skabe bedre strategisk udvikling i kommunen og styrke samspillet med erhvervslivet.

Hanne Nissen Toksvig bor i Silkeborg med sin mand. De har to døtre, som er flyttet hjemmefra.

Hun tiltræder stillingen som chef for Udvikling, Kultur og Erhverv i Skanderborg den 1. maj.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen