Ny bademester og køkkenansvarlig er én og samme person

Kresten Jørgensen bliver bademester i Tungelundbadet og cafébestyrer i Tungelund Aktivitetscenter

Artiklens øverste billede
Kresten Jørgensen er ny bademester i Tungelundbadet.

nyansættelse Tungelundbadet og Tungelund Aktivitetscenter i Thorsø har lagt hovederne i blød sammen og i fællesskab ansat en person, der både skal være bademester i friluftsbadet og ansvarlig for Café TAC i centret.

Det nye kombijob er opstået, fordi Tungelundbadet har måttet sige farvel til bademester Annette Jørgensen, der har skiftet sæsonjobbet i friluftsbadet ud med et fuldtidsjob andetsteds. På samme vis har Tungelund Aktivitetscenter sagt farvel til deres cafémedarbejder, som ligeledes har fundet et andet fuldtidsjob.

Badet og centret har i stedet ansat Kresten Jørgensen fra Sall, som fra maj til august vil være bademester og Tungelundbadets ansigt udadtil, mens han resten af året vil være beskæftiget i Tungelund Aktivitetscenter (TAC) som køkkenansvarlig og bestyrer af Café TAC.

"Det er en fantastisk kombination. Vi har højsæson, når de har lavsæson," siger Jette Laursen, formand for Tungelundbadet.

Artiklen fortsætter under billedet

Friluftsbadet i Thorsø.

Kun fantasien sætter grænser

Centerchef i TAC, Henrik Hvam, glæder sig ligeledes over, at aktivitetscentret og friluftsbadet har fundet en fælles løsning og ansat en fuldtidsmedarbejder, der kan dele sin tid mellem badet og centret.

Hidtil har caféen budt på de gængse ting, man har i en kiosk i en hal, men det er ambitionen at få et bredere udvalg og for eksempel også kunne tilbyde aftensmad, man kan spise i hallen, når man henter ungerne, eller tage med hjem.

"Kun fantasien sætter grænser," siger Henrik Hvam, som har givet sin nye medarbejder frie rammer til at udvikle køkkenet.

"Han har fået at vide, at jo mere han udvikler køkkenet, jo mindre skal han lave i resten af huset," fortæller Henrik Hvam med et grin.

Kresten Jørgensen er 34 år og for nylig flyttet til Sall. Han kommer med en bred baggrund indenfor events og madlavning og har blandt andet sejlet som kok, har stor erfaring med frivilligt arbejde og er ved at afslutte en uddannelse i oplevelsesdesign på Aalborg Universitet.

Og han har ikke mindst gjort et godt personligt indtryk på sine nye arbejdsgivere, der begge beskriver ham som en meget imødekommende person med stort gåpåmod.

Flere om opgaven

Bademesteren står for den daglige drift af Tungelundbadet, herunder at teknikken virker, og at vandet har den rigtige ph-værdi med meget mere. Han står også for billetsalget og bestyrer kiosken og er ansvarlig for, at der er rart og hyggeligt, og at reglerne overholdes.

Bademesteren har med andre ord mange opgaver og mange kasketter på, og derfor vil centerleder Henrik Hvam og hans to andre ansatte i aktivitetscentret også hjælpe til i friluftsbadet, så bademesteren ikke nødvendigvis skal være på job syv dage om ugen i badesæsonen.

Derudover har Tungelundbadet hyret den tidligere bademester Annette Jørgensens mand Dannie ind som over-teknik-ansvarlig. Han har hidtil lavet et stort stykke frivillig arbejde ved at hjælpe sin hustru med bademesterjobbet, fortæller Jette Laursen, formand for Tungelundbadet.

"Teknikken er krumtappen i Tungelundbadets succes, idet hygiejne er alfa og omega, og de høje temperaturer i bassinerne gør det ekstra vigtigt at have en meget kompetent person på over-opgaven," siger Jette Laursen.

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.