Idrætshal får gevaldig makeover: Nu skal den binde ny bydel sammen

Renoveret gymnastikhal skal binde ny bydel sammen.

Artiklens øverste billede
Den renoverede idrætshal i Skejbyen kaldes blot "hallen". Hallen får ejet madsted.

Et aktivt samlingspunkt. En stilsikker oase. Rum, der indbyder til samvær.

Ambitionerne er store, når det gælder en renovering af idrætshallen i bydelen Skejbyen i det nordlige Aarhus.

Det skal være slut sure gymnastikmåtter, slidte håndboldnet og gule vægge efter, at stylisten Bibi Lykke Kim i de seneste måneder har givet hallen en gevaldig makeover.

Historie om motion og velvære

I en pressemeddelelse fra entreprenør- og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard, der står bag renoveringen, emmer hallen nu af "vintage gymnastiksal og nordisk lækkerhed".

"De overordnede tanker bag Hallen har været at skabe rum, og hvor man føler sig omfavnet af en indbydende stemning, så man har lyst til at slå sig ned. Derfor har vi skabt et sammenhængende flow igennem hele huset, så farver og stil hænger sammen uanset, om man er i omklædningsrummet, på gangen eller i hallen, og som samtidig tydeligt fortæller sin egen historie om motion, sundhed og velvære," siger Bibi Lykke Kim i pressemeddelsen.

Hallen får blandt andet eget spisested.

Del af større projekt

Hallens makeover er en del A. Enggaards bydelsprojekt Skejbyen. Udviklingen af den nye bydel forventes realiseret i 2023, og til den tid vil Skejbyen blandt andet bestå af i alt 570 nye boliger og en daginstitution.

"Hallen kommer på mange måder til at binde Skejbyen sammen, og derfor har det været afgørende for os, at udtrykket også afspejler Hallens vigtige rolle for bydelen," siger bylivsudvikler i A. Enggaard Hanne Kræn.

Hallen får ejet madsted ved navn ”Ja Tak Spisehus”, hvor man både kan spise og hente take away. Det nye spisehus åbner, hvis myndighederne tillader det den 6. maj, og ellers er der åben for take away.

sb

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen