Politirapporten: Asfalt i ansigtet og hash ved Godsbanen

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede

To mænd omkring 30 år gjorde natten til onsdag livet surt for en taxachauffør.

Mændene bestilte omkring klokke 03.30 en taxatur til Tuestensvej i Tilst. Turen kostede 134 kroner, og da taxaen ankom til adressen i Tilst, sagde den ene mand, at han lige skulle ind og hente sit hævekort.

Begge mænd ud af taxaen og gik fra stedet, men de kom aldrig retur.

Efter en halv times tid kontaktede taxachaufføren politiet, der fandt mændene på adressen. Den ene mand forsøgte gentagne gange at få afregnet med taxachaufføren, men uden held. Hans kort blev afvist.

De to mænd blev sigtet for bedrageri, fordi de havde bestilt en taxatur, selvom de vidste, at de ikke havde penge til at betale for turen.

Joints ved Godsbanen

En patrulje ved Godsbanen i Aarhus spottede tirsdag over middag to unge mænd, der stod og røg en joint. De to unge mænd på 17 og 19 år blev begge sigtet for narkobesiddelse og kan nu begge se frem til en bøde på 3000 kroner. Den 17-åriges far blev desuden kontaktet og orienteret om sagen.

Kort efter spottede patruljen en bil, der holdt parkeret ved Godsbanen. I bilen sad tre personer, og da patruljen tog kontakt til en 24-årig mand, åbnede han bildøren og smed en joint og en cylinderformet beholder ud af døren.

I beholderen var der 12 små poser med hashklumper. Den 24-årige mand havde desuden mindre klump hash samt flere kontanter på sig. Han blev anholdt og sigtet for narkobesiddelse og for salg af narkotika. I bilen sad også en 29-årig mand, der havde 13 salgsposer med hash. Han blev derfor også anholdt og sigtet for narkobesiddelse og for salg af narkotika.

Færdsel

Tirsdag morgen ved 7-tiden skete der et færdselsuheld på Silkeborgvej i Brabrand. En 21-årig mandlig bilist skulle dreje ind til en tankstation og bremsede ned for en 60-årig kvindelig cyklist, der kom kørende på cykelstien. Bag ved den 21-årige mand kørte en 19-årig mandlig bilist, der ikke opdagede, at bilen foran var bremset ned. Det resulterede i, at den 19-årige kørte ind i den 21-åriges bil, der herefter blev skubbet fremad og ramte den 60-årige kvindelige cyklist. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved uheldet. Den 19-årige mand blev sigtet for ikke at holde tilstrækkelig afstand til forankørende.

En time senere, tirsdag klokken 8, skete der et færdselsuheld i krydset Høvej/Elstedvej i Elev, Aarhus N. Her kørte en 18-årig kvindelig bilist ind i en 23-årig mand, der kørte frem for ubetinget vigepligt. Den 18-årige kvinde blev kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. Den 23-årige mand blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Omkring klokken 10.30 kom en 66-årig kvindelig bilist kørende ad Palle Juul-Jensens Boulevard, da en 28-årig kvindelig cyklist pludselig krydsede vejen lige foran hende. Cyklisten blev påkørt og kastet af cyklen og landede på jorden med ansigtet først, hvilket gav nogle knubs i ansigtet. Hun blev kørt til tjek på sygehuset, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.