Mor og datter har åbnet webshop med tøj

Fru og Frøken har netop slået dørene op til et webunivers af tøj til kvinder

Artiklens øverste billede
Cecilie Randers Nielsen (til venstre) og hendes mor Anne Mette Randers har sammen åbnet webshoppen Fru og Frøken.

tøj Anne Mette Randers fik en idé omkring nytårsaften. Hun var ved at få kuller af corona, og hun trængte til, at der skulle ske noget nyt og anderledes.

Hun foreslog sin datter Cecilie Randers Nielsen, om de ikke skulle sælge kjoler på nettet, og derfra gik det stærkt.

"Jeg satte mig et nytårsforsæt om, at der skulle ske noget andet, og at Cecilie og jeg skulle have noget mor/datter-tid. Cecilie hoppede med på idéen med det samme," siger 54-årige Anne Mette Randers fra Solbjerg.

"Jeg gik i gang med at lave en testhjemmeside, og så tog det fart," siger 26-årige Cecilie Randers Nielsen, der er uddannet global business engineer og arbejder som produktspecialist hos Kamstrup i Stilling.

Hun har under sin studietid arbejdet i en tøjbutik, så hun har en fornemmelse af, hvad der skal til for at komme i kontakt med leverandører.

Det blev dog til mere end kjoler, og da hjemmesiden gik i luften 26. marts, var det med forskellige slags tøj fra de to brands, Freequent og Continue, som de sælger fra webshoppen, som de kalder Fru og Frøken. Flere brands er dog på vej, lover de to kvinder.

Troværdige billeder

Mor og datter har valgt, at tøjet bliver vist frem af dem selv og veninder, for de vil gerne have, at det er ægte og troværdigt.

"Når man køber tøj hos en leverandør, får vi stillet modelbilleder til rådighed, men som udgangspunkt bruger vi vores egne billeder, for vi vil gerne vise, at tøjet kan passe forskellige aldre og kropsformer. Jeg har selv prøvet at bestille noget hjem fra nettet, hvor tøjet slet ikke sad ordentligt på mig. Vi synes, det er mere troværdigt, at det er os selv, der viser tøjet frem, så kunderne kan se, hvordan det sidder på helt almindelige kvinder," siger Anne Mette Randers, der arbejder som faglig leder i Horsens Kommune.

Showroom i Solbjerg

Indtil videre er Fru og Frøken et hobbyprojekt for mor og datter. De passer begge deres fuldtidsjob ved siden af, men hvis man gerne vil prøve tøjet, så er man velkommen til at aftale det på forhånd og komme forbi Solbjerg Hovedgade 27, hvor Anne Mette bor. Her er kælderen indrettet som showroom, pakkerum og opbevaring med de mange forskellige stykker tøj, men man køber tøjet via hjemmesiden.

"Da vi begge stadig har vores job, er det ikke så stor en satsning for os, også fordi vi kan være i mors kælder. Vi trængte til, at der skulle ske noget, og tiden må vise, om vi kommer til at udvide showroomet, så det bliver en lille butik, der har åbent på faste tidspunkter," siger Cecilie Randers Nielsen.

Jeg satte mig et nytårsforsæt om, at der skulle ske noget andet

For mor og datter er det vigtigt, at showroomet ligger lokalt, og at Fru og Frøken ikke vokser sig for stor.

"Det er vigtigt for os, at det er noget, vi kan stå inden for, og at vi kan give en personlig betjening og service. Det har vi mulighed for, når vi er en lille, lokal forretning," siger Cecilie Randers Nielsen, og Anne Mette supplerer:

"Vi skal ikke ud og konkurrere med de store butikker. Vi har fokus på det personlige og lokale, og vi henvender os til helt almindelige kvinder."

Tøjet hos Fru og Frøken er primært til kvinder fra 25 år og ældre, men de har også oplevet, at der er mødre, der har købt tøj til deres teenagedøtre.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.