Millionoverskud i Hammel Furniture: Vi er stolte over at producere i Danmark

2020 har været et turbulent, men godt år for møbelfabrikken

Artiklens øverste billede
Hammel Furnitures hovedsæde og fabrik i Hammel.

regnskab Hammel Furniture, også kendt som Hammel Møbelfabrik, er kommet ud af 2020 med et overskud på 2,5 millioner kroner efter skat.

Året har været præget af corona og nedlukning, men møbelfabrikken har nydt godt af, at mange forbrugere har vendt blikket indad og hjemad. Der bliver investeret i hjemmet som aldrig før, oplyser Hammel Furniture i en pressemeddelelse.

"Vi skal ikke lægge skjul på, at 2020 har været et turbulent år. De mange op- og nedlukninger, opbremsninger og speederen i bund har udfordret organisationen meget. Vi har kæmpet sammen, og Hammel er kun kommet godt igennem via sammenhold og en stædig vedholdenhed. Coronatiden har på mange måder været en øjenåbner for nye måder at gøre tingene på. Selvom vi savner at komme ud at besøge vores kunder og tripper for at komme på landevejen og på messer igen, så klager vi ikke," siger administrerende direktør Jens-Ole Staghøj.

"Vi har haft travlt, men har også brugt tiden konstruktivt til at investere i fremtiden, blandt andet ved at optimere produktionsapparatet og tænke bæredygtighed endnu mere ind i vores produktion. Desuden har coronatiden også vist vigtigheden af at være et stærkt brand og brænde igennem online. Vi har brugt mange ressourcer på at hjælpe vore kunder til optimering af deres websites og webshops," siger direktøren.

Hammel Furniture købte i slutningen af 2018 den sønderjyske stolefabrik Findahl Møbelfabrik, som nu er ved at være integreret i virksomheden og har været med til at øge den ugentlige produktion med 25 procent.

Hammel Furniture har hovedsæde og fabrik i Hammel, og alle møbler produceres og samles på virksomhedens egne fabrikker i Hammel og Skærbæk.

"Vi er stolte over at producere i Danmark. Vi tænker bæredygtighed ind, hvor det er muligt, og vores anvendelse af leverandører fra nærområderne har været en stor fordel under coronanedlukningerne," siger Jens-Ole Staghøj.

Hammel Furniture blev etableret i 1961 og har i dag cirka 80 medarbejdere.

jr

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.