Power er klar til at åbne dørene

Corona giver udfordringer, når man er vant til at åbne nye butikker med et brag

Artiklens øverste billede
Chris Frøsig er ny som varehuschef i Power i Grenaa - og glæder sig til at åbne en ny Power-butik på mandag.

GRENAA Man skal ikke have fulgt med i udviklingen inden for elektronikhandel i lang tid for at vide, at Power-kæden er vant til at slå på den helt store tromme i sin markedsføring. Med en meget synlig direktør Jesper Boysen til at gå forrest. Især åbninger af nye butikker plejer at være lig med kø af mennesker i soveposer og massiv tilstrømning lige op til, at dørene åbnes.

Men også det har corona sat en stopper for - eller i hvert fald givet så mange udfordringer, at man er nødt til at tænke kreativt.

"Heldigvis har vi prøvet at åbne flere butikker under corona, så vi har erfaringer at trække på. Og kunderne i Grenaa og omegn kan roligt glæde sig til, at vi også åbner her med gode tilbud og prisfest - og måske endog med endnu bedre muligheder for at sikre sig et af tilbuddene," siger varehuschef Chris Frøsig.

Han er ny i Grenaa og kommer fra et job som salgsleder i Power i Tilst. Og møder med en fortid inden for hårde hvidevarer - og kan glæde sig over, at alle ansatte fra den tidligere Expert og Punkt 1-butik i Grenaa fortsætter i butikken.

12 i butikken

Bemandingen er øget til 12 ansatte. Det er mere end en fordobling. Både fordi der er kommet mange flere varer på hylderne og fordi butikken nu udvider åbningstiden.

"På hverdage vil vi have åbent fra klokken 9.30-18. Og lørdag og søndag er det fra 9.30-15. Søndagsåbent er der godt nok ikke mange butikker i Grenaa, der satser på, men vi vil gerne være lidt af en bølgebryder og håber da, at flere kommer med. Det skal være sådan, at hvis en vaskemaskine bryder sammen en søndag, så skal man kunne komme ind i en butik og vælge en ny," siger Chris Frøsig.

Booker tid

I forbindelse med åbningen af Power i Grenaa mandag 19. april, indføres der et bookingsystem på hjemmesiden power.dk/grenaa, hvor man så tildeles en tid til at besøge butikken og kigge på de varer, man er interesseret i. Ved butikken vil vagter kontrollere, at der kun er de kunder på plads i butikken, som der er plads til. Kunderne tildeles numre, som viser rækkefølgen for at få adgang.

"Jeg har været med til at åbne butikker i Horsens og Kolding under corona, og her har systemet virket perfekt. Vi skal også åbne på en måde, som medarbejderne er trygge ved," siger Chris Frøsig.

Han fortæller, at for kunderne vil den store forskel i forhold til tidligere, være et meget større vareudbud.

Indrettet på fem dage

"Alle Power-butikker indrettes efter samme skabelon, som leder kunderne igennem de forskellige varegrupper. Nu kommer jeg fra en butik på 2700 kvadratmeter i Tilst til omkring 800 her i Grenaa, men jeg er imponeret over så godt de svenske specialister, som vi bruger til at indrette en butik, har løst opgaven. Og de klarede det på kun fem dage," siger Chris Frøsig.

Han uddyber, at man i Grenaa stort set vil have samme valgmuligheder som i de større butikker - men naturligvis i et mindre format.

"Vi glæder os til at åbne. Vi synes, at Grenaa har brug for en butik som vores. Nu kan man igen se en mobiltelefon før man køber den. Og vi vil selvfølgelig også fortsat kunne tilbyde levering og montering af tv og hårde hvidevarer," siger Chris Frøsig.

Jakob Kristensen er foreløbig den eneste butikselev i Power - og ham kan man møde i butikken i Grenaa.

Og så vil Grenaa-butikken - i hvert fald en tid endnu - have noget, som ikke findes i andre Power-butikken. Nemlig en butikselev.

Det er Jakob Kristensen, som er fulgt med over fra den gamle butik. Han har halvandet år tilbage af sin uddannelse - men får snart flere kolleger rundt om i landet, når Power tager flere butikselever ind.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.