Fra BMW til motion på Århusvej

Vadsholm Studio er rykket fra Rugvænget for at få meget mere plads at boltre sig på

Artiklens øverste billede
Trine og Andreas Vadsholm glæder sig til at åbne dørene i deres nye træningscenter på Århusvej i Grenaa.

GRENAA For folkesundhedens skyld er det sikkert godt, at der i Grenaa er næsten lige så mange muligheder for at holde sig i form og motionere som der er for at købe en pizza.

En af mulighederne for at træne kroppen - Vadsholm Studio - har benyttet sig af coronanedlukningen til at flytte i nye og meget større lokaler end før. Fra Rugvænget med 150 kvadratmeter til Århusvej med ikke færre end 470 kvadratmeter på en adresse som de fleste nok vil forbinde med salg og service af det tyske bilmærke BMW.

Men nu rykker motionisterne ind. Og her skal nu forstås som det tidspunkt, hvor coronarestriktionerne lempes i en grad, så det atter tillades at svede i flok for en fælles sag.

For i Vadsholm Studio drejer det sig om holdtræning. Og det har det gjort i de to år, der er gået siden ægteparret Trine og Andreas Vadsholm gjorde drømmen om at etablere deres eget sted til at føre deres ideer ud i lovet til virkelighed.

Hun arbejder til dagligt som lærer på Gjerrild Bønnerup Friskole, mens han er uddannelsesvejleder ved UU Norddjurs.

Trænet udendørs

"Vi har ikke været lukket helt ned under corona, men har tilbudt udendørs træning. Vi håber meget at kunne åbne dørene for vores aktiviteter igen 6. maj. Vi glæder os så meget til at komme i gang igen i de lokaler, som vi indtil nu kun har kunnet vise frem for vores motionister," siger Andreas Vadsholm.

Parret bag Vadsholm Studio har selv haft fingrene nede i ombygningen fra bilværksted og udstilling, men der har også været behov for professionel hjælp, men nu råder man så over to store træningssale og ikke mindst det store caféområde, der i det daglige vil virke som reception og med plads ved borde til en snak og måske en forfriskning med holdkammeraterne.

"Vi har store forventninger til det, for det er også her vi får mulighed for at holde de forskellige events, som vi så gerne vil lave. Vi har to gange tidligere haft den tidligere professionelle bokser Mads Larsen på besøg, og vil gerne have det igen, men ellers er der også gode muligheder for at holde foredrag her," siger Andreas Vadsholm.

Trine supplerer med, at der i Rugvænget slet ikke var plads nok, så man var nødt til at udvide eller finde et nyt sted - og det endte altså med at blive det sidste.

Perfekt beliggenhed

"Beliggenheden er helt perfekt her. Og de store vinduer ud mod Århusvej har vi fået brugt helt perfekt med nogle meget store billeder af motionister - og de sørger samtidig for, at man inde kan træne uden at føle sig overvåget udefra," siger hun.

I Vadsholm Studio træner man ikke for sig selv, men på hold. Og det kan ske i det meget lange tidsrum fra klokken 5 om morgenen til 23 om aftenen

Filosofien udtrykkes således: "Vi er holdtræningsstudio. Her er målet at træningen skal være sjov og motiverende. At træne sammen med andre giver motivation og energi. For os er relationen mellem mennesker vigtig og netop det der er med til at gøre træningen til en livsstil."

Aktuelt er der 18 hold - nogle er lukkede, andre åbne. Populært er holdene for "tunge drenge" og "tunge piger", hvor målet både er at tabe sig og have det sjovt med andre med samme ønske og behov. Men ellers er der frit valg i motionsformer som konditionstæning, styrketræning, fitnessboksning og meget andet.

"Selv om vi glæder os til at åbne dørene i centret, så indbyder vores store parkeringsplads jo til at blive brugt, så det vil vi da fortsætte med. Og her kan vi gøre brug af et lukket lydsystem til deltagerne, så vi ikke forstyrrer naboerne," siger Trine Vadsholm.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen