Vil have en hytte til byens fællesplads

Der er stort ønske om en hytte i Gl. Harlev

Artiklens øverste billede
Bestyrelsen for Gl. Harlev Borgerforening 2021: Fra venstre Tina Møller Dam, Marie Hastrup, Ulla Krustrup, Karin Smedegaard, Ann Hammer og som substitut for Jesper Hahn ses Ole Hammer.

fællesskab En fælleshytte i Gl. Harlev vil gøre underværker. Så enkelt kan det siges, hvis man spørger Gl. Harlev Borgerforening.

Ifølge foreningen skal både de yngste og ældste have mulighed for at komme ud og nyde naturen, og derfor kæmper borgerforeningen for at samle midler til en hytte på byens fællesplads.

"En hytte vil gøre pladsen endnu mere attraktiv for alle i området. Og med den kommende tunnel under Stillingvej bliver det endnu nemmere for blandt andre børn fra daginstitutioner og skole, motionister, spejdere, naturelskere og ikke mindst de ældre borgere at besøge pladsen og nyde naturen," siger Tina Møller Dam, formand for Gl. Harlev Borgerforening i en pressemeddelelse.

På fællespladsen øst for kirken i Gl. Harlev har motionsredskaber, gynger, bålplads samt borde og bænke i flere år været flittigt brugt både af landsbyens beboere og forbipasserende. Nu arbejder borgerforeningen på at få opført en hytte med en enkelt lukket væg, hvor der kan hænge informationer om naturstier, dyr, planter, kultur og historie i Århus Ådal.

"Med en hytte på pladsen vil flere børnefamilier samt ældre eller fysisk svage borgere kunne deltage i arrangementer også i dårligt vejr. Det vil styrke byens sociale liv, fysisk og mental sundhed og forhåbentligt også tiltrække besøgende fra oplandet og byen," lyder det fra borgerforeningen i pressemeddelelsen.

cko

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.