Klatrere åbner tøjbutik i Graven

Åbningsfest byder på en ny kollektion af bæredygtigt og slidstærkt tøj til eventyrlystne udendørsmennesker

Artiklens øverste billede
Christian Jervelund til venstre og Mads Bülow inviterer kunderne til at komme og se den nye kollektion, der kommer med den kommende butiksåbning.

Butiksåbning Der skal være styr på kvaliteten, det skal være miljøbevidst, og så skal det være enkelt og lækkert.

Sådan forklarer makkerparret Mads Bülow og Christian Jervelund den butik og det tøj, som de i den kommende weekend præsenterer, når de slår dørene op for deres nye butik i midtbyen.

Butikken hedder 'Searching for Lines', og den ligger i Latinerkvarteret. Nærmere bestemt i Graven, hvor den passer som fod i hose i området med andre selvstændige butikker.

"Vi glæder os sindssygt meget til at åbne hernede. Vi kommer til at kunne tage den direkte kontakt med folk og få dem ind i fortællingen og historien i 'Searching for Lines', og det glæder vi os rigtig meget til," fortæller Christian Jervelund til Lokalavisen Aarhus, inden Mads Bülow bakker op:

"Og så bare det her med at blive en del af latinermiljøet. Det bliver sindssygt fedt, og vi glæder os til at blive en del af det."

Mere end kun klatring

Mads Bülow og Christian Jervelund har begge en baggrund indenfor klatring, hvor de blandt andet har en anden virksomhed, hvor de laver udstyr og andet gejl til klatring.

'Nature Climbing', som virksomheden hedder, blev grundlagt af Mads Bülow, inden Christian Jervelund tilsluttede sig projektet.

Det er med udgangspunkt herfra, at 'Searching for Lines' er blevet til. Det er dog planen, at de to virksomheder skal vokse hvert for sig, forklarer 27-årige Mads Bülow.

"Vi vil gerne gå lidt bredere end kun klatring og klatremarkedet. Så på den måde var det naturligt for os, at butikken ikke skulle hedde Nature Climbing."

Christian Jervelund til venstre og Mads Bülow åbner den nye Searching for Lines-butik lørdag 24. april.

Outdoor til hverdagsbrug

Makkerparret har været vidt omkring i verden for at finde deres perfekte linje. Og netop ude i det fri, har de gjort sig nogle værdifulde erfaringer, som de har taget med sig ind i 'Searching for Lines'.

"Vi vil gerne tage de fede kvaliteter fra outdoor-tøj og skære det ind, så det er lige så fedt at have på til hverdag, som det er at tage det med på tur," siger 35-årige Christian Jervelund.

Tøjet har de selv været med til at designe, og der er tænkt på de helt små detaljer. De hvide vaskeanvisninger er erstattet af print på indersiden af tøjet for at skåne miljøet, og 'Searching for Lines'-logoet har de gemt, så man selv kan vælge at vise det frem, hvis det er det, man ønsker.

Oplevelsesfaktor

'Searching for Lines' har inden den nye butik været at finde ovenpå 'Aarhus Boulders' i Skejby, hvor makkerparret også har et værksted, hvor der produceres det meste i klatreudstyr.

Lokalerne i Skejby fortsætter Mads og Christian med at gøre brug af, så de skiftevis kan stå i butikken i midtbyen og producere i Skejby.

De fleste af møblerne i butikken har de selv lavet, og selvom der stadig var lidt over en uge til åbning, da Lokalavisen Aarhus var forbi, var det ikke til at tage fejl af, at de helt selv har bestemt sig for, hvilket udtryk butikken skal give til kunderne, der skulle kigge forbi.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.