Aflever affaldet uden for åbningstiden

Borgere i begge Djursland-kommuner får nu øgede muligheder for at komme af med affaldet

Artiklens øverste billede
Det er nu muligt for borgerne i Sydjurs- og Norddjurs Kommune at benytte genbrugspladsen ved Feldballe uden for åbningstid. Pressefoto

Feldballe Erhvervskunder, private borgere og sommerhusejere i Syddjurs- og Norddjurs Kommune har nu mulighed for igennem en forsøgsordning at aflevere deres affald uden for normal åbningstid på Feldballe Genbrugsstation.

Den bemandede åbningstid ændres ikke, men det vil i forsøgsperioden være muligt at aflevere affald alle dage fra klokken 6.00 om morgenen til klokken 21.00 om aftenen via en selvbetjeningsløsning. Det skriver Reno Djurs på sin hjemmeside.

Reno Djurs ønsker med forsøget af afprøve muligheden for at øge servicen for deres brugere, ved at gøre det endnu mere fleksibelt at komme af med affald på genbrugsstationen.

Nummerplade er nøglen

For at benytte Feldballe Genbrugsstation uden for normal åbningstid skal man tilmelde sig ordningen. Når man tilmelder sig udvidet åbningstid, accepterer man samtidig betingelserne samt vilkårene for videoovervågning og anvendelse af data.

Når man tilmelder sig, kobles et eller flere mobiltelefonnumre til ens nummerplade, der fungerer som 'nøgle' til pladsen.

Når man ankommer til genbrugsstationen, aflæses nummerpladen og porten åbner automatisk og bommen vil vise grønt lys.

Sker dette ikke, kan det registrerede mobilnummer bruges til at ringe til telefonnummeret angivet ved indgangen, hvorefter porten og bommen ind til pladsen åbner.

For privat og erhverv

For privatpersoner er det gratis at tilmelde sig og benytte de udvidede åbningstider for privatpersoner. For erhvervskunder kræves det, at virksomheden allerede er oprettet som betalende kunde med Reno Djurs abonnementsordning. Abonnementet giver direkte adgang, når tilmeldingen til udvidet åbningstid er gennemført. Grænsen for aflevering af affald er to ton om året per tilmeldt bil.

Der er fortsat vigtigt, at affaldet bliver sorteret korrekt, også når personalet er gået hjem. På Reno Djurs hjemmeside kan man finde affaldsguide og fraktionskort, der guider til en rigtig sortering.

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.