Museum Skanderborg genåbner tre afdelinger

Onsdag 21. april er der igen arkæologiske oplevelser på programmet, når myndighederne igen giver lov til at åbne kulturinstitutioner

Artiklens øverste billede
Museum Skanderborg åbner tre afdelinger i denne uge. Pressefoto

Hele tre museer under Museum Skanderborg er klar til at slår dørene op i denne uge, hvor myndighederne igen giver lov til at åbne kulturinstitutioner.

Onsdag 21. april åbner Museum Skanderborg Perron 1 kl. 10-18 og Øm Kloster Museum kl. 10-16, mens Skanderborg Bunkerne åbner lørdag 24. april kl. 13-16. Herefter er der almindelige åbningstider. Museet på Gl. Rye Mølle åbner 1. maj.

Museets medarbejdere har brugt nedlukningsperioden til at ombygge museumsbutikkerne, der både på Øm Kloster og i Skanderborg Bunkerne er blevet større og har fået bredere udvalg. Også museumsbutikken på Perron 1 har fået nye varer.

I bunkermuseet er der renoverede udstillinger i den danske del, og på Øm Kloster Museum er der også nye plancher på vej i udstillingerne. Når Museet på Gl. Rye Mølle åbner, vil det være med en ny særudstilling.

Museet følger myndighedernes gældende retningslinjer om blandt andet corona-pas, og ser frem til at åbne dørene for en masse historiehungrende gæster.

bo

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen