LAG Djursland inviterer til utraditionel generalforsamling

Mødet holdes tirsdag 27. april kl. 19

Artiklens øverste billede
LAG Djurslands koordinator Helle Breindahl. Pressefoto

Møde LAG Djursland afholder ordinær generalforsamling tirsdag 27. april kl. 19, og det bliver på grund af Covid-19 lidt anderledes end den plejer.

Generalforsamlingen finder sted ved Bålhytten ved Danmarks Jægerforbund. Der kan parkeres ved Jagtens Hus, Molsvej 34, Rønde, hvorefter man går til bålhytten via stien gennem skoven.

Husk varmt og praktisk tøj og medbring gerne selv noget varmt at drikke, lyder opfordringen.

God forberedelse

LAG Djursland opfordrer alle deltagere til at sætte sig godt ind i materialet på forhånd – alt materialet bliver tilgængeligt på hjemmesiden.

Bestyrelsen har stillet forslag om at ændre vedtægterne for at kunne indgå i den nye nationale FLAG ordning som bliver en del af Bolig- og Planstyrelsens landdistriktspulje. Derudover er der foreslået to mindre rettelser, der bl.a. kan muliggøre afholdelse af online generalforsamlinger.

Hvis man ønsker at være medlem af LAG Djursland, skal man bekræfte sit medlemskab senest mandag 26. april. Bekræfter man ikke sit medlemskab er man automatisk udmeldt. Man behøver ikke være medlem af LAG Djursland for at modtage tilskud, få nyhedsbreve eller følge med i arbejdet. Medlemskab er udelukkende en forudsætning for at deltage i generalforsamlingen, stemme til valg og stille op til bestyrelsen.

Bestyrelsen har stillet forslag til generalforsamlingen om ændring af vedtægterne, hvilket kræver at mindst 2/3 dele af medlemmerne er til stede på generalforsamlingen.

Det er gratis at være medlem af LAG Djursland og det kræver blot at man er over 15 år og bosiddende på Djursland.

For at sikre at gældende Covid-restriktioner overholdes er det nødvendigt at tilmelde sig generalforsamlingen, senest mandag 26. april til koordinator@lag-djursland.dk.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen