Det lokale medie rykker endnu tættere på læserne

Lokalmedierne på Syddjurs er gået i luften med et nyt nyhedssite spækket med gratis nyheder om lokale forhold.

Artiklens øverste billede
Lars Norman Thomsen står i spidsen for redaktionerne, der udgiver Ebeltoft Folketidende og Adresseavisen Syddjurs samt det lokale nyhedssite. Foto: PR

Læserne får bedre mulighed for at involvere sig i journalistikken og dermed deres lokalområde. Nyhedsbreve og ikke mindst et nyt site, der bugner af gratis, lokale nyheder fra Syddjurs. Det er, hvad borgerne i bl.a. Ebeltoft, Hornslet, Rønde, Kolind, Nimtofte, Mørke og Ryomgård nu kan glæde sig over.

Som et led i den løbende udvikling af den konstante nyhedsdækning har lokalaviserne på Syddjurs relanceret sit nyhedssite med gratis nyheder og debat om lokale forhold.

Journalisterne bag medierne har i forvejen deres hjemmevante gang i byerne, på rådhuset, blandt de handlende og i foreningerne samt ikke mindst på redaktionen. Nu vil de i endnu højere grad blive profileret digitalt med en klar opfordring til borgene om at involvere sig i journalistikken og dermed lokalområdet.

»Det er et stort og afgørende, men ikke endeligt skridt mod hele tiden at udvikle vores journalistik og styrke relevansen af de historier, som vi hver dag tilbyder borgerne i Syddjurs gratis,« siger Morten Nystrup, ansvarshavende chefredaktør, Jyllands-Postens Lokalaviser.

Borgerinddragende journalistik, fysisk og digital tilstedeværelse samt stort lokalkendskab vil i fremtiden kendetegne Lokalavisen yderligere, uanset hvordan og hvornår man ønsker at holde sig opdateret om livet i kommunen.

»Det ultralokale er vores niche. Om historien foregår i Ebeltoft eller Lime, er ikke afgørende. Vi rækker ud til læserne i hver en afkrog af Syddjurs,« siger lokalredaktør Lars Norman Thomsen.

Lokalavisen

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.