Klinik i Risskov udvider: »Vi skal ramme kunden fra top til tå«

Tre kvinder med selvstændige klinikker slår pjalterne sammen og flytter i klinik From8240's nye lokaler i Risskov.

Artiklens øverste billede
Linda Run til venstre, Sanne From i midten og Tinna Buch til højre er flyttet i fælles lokaler på Vejlbjergvej.

Tirsdag 6. april åbnede Klinik From8240 for dets nye lokaler. På Vejlbjergvej i Risskov har trioen Sanne From, Tinna Buch og Linda Run slået pjalterne sammen og indgået et samarbejde om at skabe et fælles wellness-hus. Et lille stenkast fra Lystrupvej, hvor klinikken tidligere har ligget i nogle år.

Sanne From, der sammen med sin mand ejer bygningen, hvor klinikken nu har hjemme, er kosmetisk tatovør og uddannet sygeplejerske med speciale i hudpleje. Hun er glad for at have indgået et samarbejde med Linda Run, der er lægeeksamineret fodterapeut og Tinna Buch, der er personlig coach, frisør og make-up-artist.

”Vi supplerer hinanden rigtig godt, fordi vi har forskellige erfaringer fra vores tidligere klinikker. Den erfaring har vi taget med os her til huset, og den kommer vi forhåbentlig til at kunne give til hinanden,” siger 34-årige Sanne From.

Top til tå

Tinna Buch, der har været selvstændig i 10 år og nu driver Buch Studio, ser frem til, at de i Klinik From8240 kan hjælpe hinanden både fagligt, men også med at trække kunder til hinanden.

”Vi skal ramme kunden fra top til tå. Både det indre og det ydre. Vi vil gerne have, at vores kunder bliver venner af huset. Og så vil vi gerne generere kunder til hinanden,” siger Tinna Buch og fortsætter:

”Man skal kunne bruge en hel dag herude, hvor man starter hos den ene og slutter hos en anden.”

De to andre griner og bekræfter, at det er et ønskescenarie, som de håber at kunne opnå.

”Lige tossede”

57-årige Linda Run, som står bag Lindas Fodpleje, har som den eneste af de tre wellness-kvinder ikke været lukket ned, da lægeeksaminerede fodterapeuter ikke har været tvangslukkede.

Hun flyttede for tre år siden til Danmark fra Reykjavik i Island, hvor hun i 12 år havde egen klinik.

”Da jeg flyttede hertil, begyndte jeg straks at lede efter lokaler til en klinik, og ret hurtigt stødte jeg på Sanne. Hun ledte efter en fodterapeut til indflytning,” fortæller islandske Linda Run.

Efter næsten tre år sammen i klinikken på Lystrupvej i Risskov, manglede de en tredje person til at flytte med ind i de nye lokaler, og her var valget ifølge Linda Run ret simpelt.

”Sanne havde i et længere stykke tid snakket om, at hun gerne ville finde en tredje person til at flytte ind her i det nye sted. Men det var svært, fordi vi har det skidegodt sammen, og vi skulle finde en person, der ville passe ind her,” fortæller hun, inden Sanne From byder ind:

”Det blev Tinna. Hun er lige så tosset, som vi er, og hun passer rigtig godt ind,” siger hun.

Alt er skiftet ud

Sammen er de tre kvinder nu gået sammen om at skabe et fælles wellness-hus i Risskov. Huset er stilrent, lyst, og der er ikke meget støj at høre. Det glæder de tre kvinder.

”De kunder, jeg har snakket med, siden vi åbnede, har sagt, at der er en ro herinde, som er vildt dejligt. Det er også det, jeg selv føler, når jeg træder ind ad døren,” siger Sanne From med et stort smil.

44-årige Tinna Buch nikker og uddyber, at placeringen har meget at skulle have sagt i det.

”Det betyder meget for mig, at vi ligger her, hvor vi ligger. Der kommer ikke en masse strøgkunder ind, og det gør, at vi kan skabe et roligt rum for de kunder, der kommer her,” siger hun.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.