På vej på arbejde fik han et tegn fra oven: Få dage senere var han mangemillionær

Heldet tilsmilede for nogle uger siden en mand i 40’erne fra Frederiksberg, da han vandt 3.145.604 kroner på det nordiske lotteri Vikinglotto.

Artiklens øverste billede
Foto: Adobe Stock

Det var en pludselig indskydelse, et tankeeksperiment - og måske et tegn fra oven, der fik den nybagte millionær til at svinge ind forbi en tankstation for at købe en kupon, fortæller han til Danske Spil.

”For en kort bemærkning var jeg blevet kaldt ind på mit arbejde, og på vejen var der bare et eller andet, der sagde mig, at jeg skulle købe en kupon. Jeg ved godt, at det lyder helt skørt, men jeg drejede bare instinktivt ind på tanken. Da jeg kom ind, var der igen noget i mig, der sagde, at jeg skulle købe til trækningen på Vikinglotto, for jeg syntes at have hørt, at sandsynligheden for at vinde en stor gevinst på netop det lotteri er størst,” siger vinderen fra Frederiksberg.

Et par dage senere, så han på Facebook, at man efterlyste en vinder, som havde købt sin kupon samme sted som ham.

”Jeg vidste bare, at det var mig. Men jeg tjekkede selvfølgelig kuponen alligevel. Og så var der altså gevinst. Jeg var helt målløs,” siger han.

Vinderen fortæller, at han og konen har aftalt, at de ikke vil fortælle om gevinsten til nogen som helst. Hverken familie eller venner – ikke engang deres børn.

”Det ser vi ingen grund till. Gevinsten kommer ikke til at forandre vores hverdag som sådan, da vi jo stadigvæk skal arbejde. Og vi gider ikke, at folk skal tro, at vi har bagdelen fuld af penge. Men vi har mulighed for nu at opgradere vores hverdag og lave alle de ting med vores børn, som man ellers er tvunget til at spare op til. Og så vil jeg jo gerne have min kone med på Noma, nu vi kan gå ud at spise igen. Vi skal da lige mærke, at vi er blevet millionærer,” siger han ifølge Danske Spil.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen