SuperBrugsen Ryomgård kyssede magisk grænse

Med en omsætning på 50 mio. kroner og et resultat efter skat på 470.000 kroner kom SuperBrugsen Ryomgård velpolstret ud af corona-året 2020

Artiklens øverste billede

SuperBrugsen Ryomgård er i fin økonomisk gænge. En afspejling bl.a. af, at Ryomgård også vokser i disse år målt på indbyggertal.

Det kom til udtryk i det regnskab for 2020, som formand Leif Jakobsen og brugsuddeler Thomas Koustrup præsenterede på den nyligt afholdte generalforsamling, der måtte afvikles digitalt.

SuperBrugsen formåede i 2020 at forøge sin omsætning med 2 mio. kroner til 50 mio. kroner, medens overskuddet steg til 470.000 efter skat.

”Det er vi ganske godt tilfredse med,” siger formand Leif Jakobsen med underspillet jysk beskedenhed.

På generalforsamlingen roste han personalet for deres store indsats under Coronaen, hvor de har måttet stå i front for at betjene kunderne under de gældende restriktioner.

Mission completed

SuperBrugsen startede i efteråret 2020 en større ombygning og modernisering formedelst cirka 7.7 mio. kroner.

SuperBrugsen lægger selv 3 mio. kroner på bordet. Resten af investeringen lånefinansieres.

Tømrerfirmaet Henrik Hedeager, Ørum, har hovedentreprisen Arbejdet nærmer sig nu sin afslutning, og en stor del af det fremtræder allerede synligt.

Det gælder en betydelig opgradering og udvidelse af slagterafdelingen, en forøgelse af butiksarealet samt ny frokoststue/mødelokaler og uddelerkontor, der samtidig giver plads til en nødvendig forøgelse af varelageret.

”Vi regner med at være fuldstændig færdige inden pinse” siger uddeler Thomas Koustrup, der ligesom medarbejderne ser byggeprojektet som en rigtig god fremtidssikring af Brugsen.

”Vi har i slagterafdelingen opnået stor vækst i salget samtidig med høj kundetilfredshed. Udviklingen i slagterafdelingen, som er en af kronjuvelerne i butikken, skriger på mere plads både til produktion og salg,” forklarede samme Thomas Koustrup til Lokalavisen, da byggeriet startede i efteråret 2020.

Genvalg til alle

Samtlige, der var på valg til bestyrelsen, blev genvalgt. Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig med Leif Jakobsen som formand, Kirting Olesen som næstformand og Lotte Dahl som sekretær.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen