Den allersidste dans: Bekker Dans har danset af

Det hæderkronede familiefirma med en historie, der går tilbage til 1944, lukker og slukker

Artiklens øverste billede

»Kære alle! Sørgmodigt og trist som det selvfølgelig kan være, så er tiden nu kommet til, at Bekker Dans lukker permanent. Det sidste års tid har givet stof til eftertanke, mange forskellige ting og tanker er blevet vendt utallige gange.«

Sådan lyder det i en nyligt udsendt skrivelse fra Bekker Dans.

De første spæde dansetrin blev trådt helt tilbage i 1944, da Karen og Thore Becker startede danseinstitut i Lime.

I 1965 trådte Grethe Bekker ind i danseskolen og blev senere fulgt af sin ægtefælle Jørgen Bekker.

De overtog danseskolen i 1974 og 15 år efter, i 1989, var det tredje generation, børnene Mette & Morten Bekker, der overtog roret.

I dag drives danseskolen, som nu lukker, af Mette Bekker og datteren Louise Bekker.

»Vi har givet os 100 procent, men har fået så meget mere igen. Vi har fået smil, glade elever, skønne minder samt livslange venskaber. Tak til alle de ansatte, vi har haft gennem årene. Fra de smilende utrættelige instruktører, de skønne assistenter der altid var klar, til de gode venners hjælpende hænder. Sammen har vi kunnet levere noget som vi er meget stolte af. Sidst men ikke mindst, en stor tak til jer skønne elever og forældre. Der er gået mange gennem dørene, og hvert et arrangement, fra det lille sodavandsdiskotek til de store turneringer og afdansningsballer, har været en sand fornøjelse. Tusind tak!,« lyder slutreplikken i afskedsskrivelsen.

»Keep dancing,« lyder den allersidste opfordring.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen