Flemming er taget afsted

På vegne af Molshallen og Mols i Udvikling har Kasper Nissen, formand for Molshallens forretningsudvalg og næstformand i Mols i Udvikling, forfattet nedenstående mindeord i forbindelse med tidligere halinspektør Flemming Engberg Jensens død.

Artiklens øverste billede
Flemming Engberg Jensen

Med stor sorg og tristhed modtog jeg torsdag den 3. juni 2021 beskeden om Flemming Engberg Jensens alt for tidlige død. Med Flemmings død har Molshallen og Mols i Udvikling mistet en stor kapacitet.

Flemming blev ansat i Molshallen i august 2011, og han nåede at have fingrene i rigtig mange forskelligartede opgaver, inden han på grund af sygdom desværre måtte stoppe som halinspektør sidste sommer.

Flemming var en utrolig arbejdskraft i Molshallen. Opgaverne spændte vidt, og os, der arbejdede sammen med Flemming i bestyrelsen, havde nemme vilkår at arbejde under, for Flemming havde styr på sagerne. Om det var samarbejdet med IF Mols, skolen eller revisionsopgaver, om det var rengøringsplaner eller udlejningsaftaler, om det var indkøb eller vedligehold, om det var byggeri af nye depoter eller renovering af café-området. Der var altid styr på det, for Flemming var omhyggelig med tingene og var minutiøs i hans planlægning. Dertil kommer, at han var et udpræget ordentligt menneske, som man altid kunne regne med. Han var vellidt, venlig og umådeligt vidende.

I sit møde med de mange brugere af Molshallen vil Flemming blive husket for at være klar med en nøgle, et venligt smil og en frisk kommentar, når han lige skulle låse op til hallen inden træner eller lærer dukkede op. Flemming havde altid tid til en snak i døren. Han mestrede det gode værtskab til perfektion.

I forbindelse med opstarten af Mols i Udvikling var Molshallen også en vigtig spiller, og Flemming var med til at sætte gang i udviklingsprojektet. Med sin viden, idérigdom og sit gåpåmod viste han sig også der som en ildsjæl, når han — som på billedet herover — f.eks. deltog i et idéudviklingsmøde. Han gjorde ikke et stort nummer ud af sig selv, men var altid klar til at komme med input og gode råd. Han tænkte fremad, så muligheder og svagheder i tingene — og Flemming var utrolig god til at finde løsninger. Han vil blive savnet i Molshallen og Mols i Udvikling.

Jeg har ikke tal på de mange kaffemøder, som Flemming og jeg har haft på kontoret i Molshallen. Møder der handlede om alt muligt mellem himmel og jord. Oftest med afsæt i Molshallens virke, ofte med afsæt i Mols i Udvikling — begge dele betød virkelig meget for Flemming. Han værdsatte at gøre nytte og udføre et godt stykke arbejde. Da sygdommen bankede på, kom møderne også til at handle om de svære og personlige ting. Om familie og børn, om videnskab og håb, om liv og død. Hold da op, hvor jeg savner de møder. Tusind tak for alt, Flemming. Æret være dit minde.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen